Domů Zboží Od Futetka

Lupa jako šperk...Křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Česká pošta - psaní cenné170 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Futetka

Katalogové č.: 3915866
Zobrazení: 61x
Vloženo: 24.5.2013
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Taky míváte problém, přečíst si malá písmenka na etiketách zboží? Potřebujete mít po ruce brýle? Hledáte je neustále v tašce? Nosíte je na krku a je to pro vás nepohodlné? (navíc každý vidí, že je potřebujete) :((Jsou to drobnosti, ale ztrpčují život každý den. Proto jsem vyrobila tento šperk a nabízím jej také Vám.

Je vyroben z optické, zvětšovací, skleněné čočky. Sklo je zároveň upraveno jako šperk a doplněno svěže zeleným Prehnitem s Epidotem. Celý tento šperk je vyroben technikou Tiffany, bez bižuterních komponentů. Je povrchově ošetřen, nepatinován a zavěšen na řetízku. Délka řetízku je 75 cm.

Velikost přívěšku asi 6 x 5 cm,

Šperk uchovávejte VŽDY! v krabičce. Vzhledem k tomu, že šperk je vyroben z optické čočky, nabíjejte, prosím, kameny na sluníčku v misce vody, do které šperk můžete bez obav vložit, a pak jen vysušit, a přeleštit flanelovým hadříkem. Při běžném nošení však nehrozí žádné nebezpečí, je to stejné, jako brýle na nose:))

Respektujte prosím autorská práva!

Prehnit se hojně využívá ve Feng Shuey, neboť svým ozdravujícím účinkem dokáže vyčistit energie v domově nejen od přístrojů vyzařující elektromagetické záření, ale také po hádce při tiché domácnosti. Prehnit je kamenem regenerace a svojí zelenkavou září odstraňuje bolesti v oblasti močových cest a ledvin, zlepšuje také krevní oběh a lepší metabolismus.

Menu
--