Domů Zboží Od indívo

Luxusní balzám - jasmín Grand Absolue 150ml ♥

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 4013533
Zobrazení: 801x
Vloženo: 23.6.2013
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na ilustrativní fotografii se jedná o pustoryl obecný :-)

Šlehaný regenerační balzám s oleji lisovanými za studena (mandle, bodlák, slunečnice) a vzácným esenciálním olejem z jasmínu Grand Absoule, jehož květy se sbírají před svítáním, je vhodný pro ošetření všech druhů pleti, zejména suché a zralé pokožky se sklony k vráskám.  Pleť zjemní, rozjasní a nádherně provoní.

Bambucké máslo se získává z ořechů posvátného afrického stromu Shea, přezdívaného Strom života. Africké ženy jeho zralé ořechy v savanách sbírají a tradičním způsobem dále zpracovávají. Suší je na slunci, praží a nakonec ručně hnětou, dokud nevznikne hmota máslové konzistence. Po staletí ho používají k péči o namáhanou pokožku vystavenou ostrému slunci. Bambucké máslo představuje tu nejlepší péči o pleť a pokožku celého těla, protože se svými vlastnostmi velmi podobá kůži. Proniká hluboko do spodních vrstev pokožky, vytváří na ni ochranný film, přitom nezanáší póry a ji nechává volně dýchat. Je velmi v hodné v péči o citlivou dětskou pokožku! Jeho zjemňující, regenerační a vyživující vlastnosti prospívají suché a citlivé pokožce, účinně bojují s vráskami, vrací pokožce elasticitu a pevnost. Chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, před slunečním zářením (má přirozený UV filtr), mrazem, zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Pomáhá při léčbě ekzémů, lupénky.

Kakaové máslo se díky obsahu aminokyselin používá jako stabilizátor proti oxidaci. Je vhodné především pro citlivou, suchou a zralou pokožku. Pokožku výrazně zjemňuje.

Mandlový olej se získává ze sladkých mandlí a jedná se o velmi jemný olej bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se též po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Obsahuje vitamíny, zejména vitamín E, minerální látky a nenasycené mastné kyseliny. Je vhodný pro každý typ pleti, zejména pro suchou, citlivou, slunečním zářením poškozenou pokožku. Používaný je také  na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Redukuje hloubku vrásek. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže. Pokožce dodává  přirozenou hebkost a vláčnost.

Olej ze světlice barvířské (bodlákový) vyniká vysokým obsahem vícenásobně nenasycených mastných kyselin. Je vhodný na citlivou pokožku. Výrazně zjemňuje, vyživuje a dodává ji sametový vzhled. Činí pleť pružnější a pevnější.

Slunečnicový olej se označuje jako hřejivý, podporuje prokrvení pokožky. Napomáhá hojení akné a ekzémů, má zvláčňující účinky, díky vysokému obsahu vitamínu E kůži výborně hojí a regeneruje.

100% esenciální olej jasmín Grand Absolue je velmi vzácný olej s překrásnou vůní, který se lisuje z květů sbíraných před svítáním. Pozdějším sběrem přichází jasmín až o 20% vůně a léčivé silice. Používá se na všechny typy pleti, zejména pro zralou a suchou pleť se sklony k vráskám. Používá se též při akné a ekzémech. Má účinné regenerační, antiseptické a jizvocelící schopnosti. Tělo uvolňuje a prohřívá. Působí antidepresivně a afrodiziakálně. Povzbuzuje porodní bolesti, pomáhá při problémech s dělohou a po porodu podporuje tvorbu mateřského mléka.

Složení: Organické bambucké máslo ECOCERT, organické kakaové máslo, mandlový olej LZS*, olej ze světlice barvířské LZS, slunečnicový olej LZS, 100% přírodní esenciální olej jasmín Grand Absolue * lisovaný za studena.

Balzám neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Objem dózy: 150ml (bílá plastová dóza se šroubovacím víčkem opatřena etiketou se všemi potřebnými informacemi)

Uchovávejte při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost je 5 měsíců. Uchovávání v ledničce výrazně prodlouží trvanlivost. Balzám bude sice tužší, ale v dlaních Vám rychle roztaje.

Prosíme, nekopírujte naše texty ani složení! Na internetu je dostupných informací mnoho.

 

 

Menu
--