Domů Zboží Od Kobayashi

Magie života s Láskou.

695 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 9086579
Zobrazení: 137x
Vloženo: 28.11.2017
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský prsten s amazonitem z Pákistánu. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97% cínu 3% stříbra. Velikost kamene 2x1,1x0,7 cm. Velikost prstenu 57-58-59. Vnitřní průměr kroužku 18,1-18,5-18,9 mm. Velikost stavitelná +- 3 velikosti.

Amazonit

Vlastnosti: Amazonit má obdivuhodnou filtrační schopnost. Na tělesné úrovni blokuje geopatogenní zóny, pohlcuje vyzařování mikrovlnné trouby a mobilního telefonu. Chrání rovněž před elektromagnetickým znečištěním prostředí. Měli bychom jej umístit mezi sebe a zdroj elektromagnetického záření. Druhou možností je připevnit kámen přímo k mobilnímu telefonu. Na duševní úrovni filtruje informace procházející mozkem a vzájemně je působením intuice kombinuje. Jedná se o mimořádně uklidňující kámen. Působí tišivě na mozek i nervový systém a dokáže propojit fyzické tělo s éterickým. Napomáhá zachování příznivého zdravotního stavu. Udržuje v rovnováze jak mužskou a ženskou energii, tak i jednotlivé roviny osobnosti. Na emocionální úrovni hojí amazonit citová traumata a pomáhá zmenšovat obavy a strach. Odstraňuje negativní energii a rozčilení. V duchovní oblasti je elixír z amazonitu mimořádně prospěšný pro všechny roviny vědomí. Samotný kámen pomáhá při prožívání projevů univerzální všeobjímající lásky.

Léčebné využití: Amazonit uzdravuje a otevírá srdeční a krční čakru, čímž napomáhá rozvíjet milostnou komunikaci. Otevírá rovněž třetí oko a zvyšuje intuici. Kámen rozptyluje negativní energii a uvolňuje bloky uvnitř nervového systému. Je prospěšný při léčbě osteoporózy, zubního kazu, nedostatku vápníku. Napomáhá udržovat v rovnováze metabolismus narušený uvedenými problémy. Amazonit rovněž přináší úlevu v případě svalových křečí. Významnou vlastností je schopnost ochrany před zdravotními riziky vyplývajícími z používání mikrovlnné trouby a dalších zdrojů elektromagnetického smogu.

Umístění: Můžete ho přidržet nebo přiložit na postižené místo, případně jej nosit pro zajištění trvalé ochrany proti mikrovlnnému záření. Umístěte ho blízko počítače nebo připevněte na mobilní telefon.

    Menu
    --