Domů Zboží Od Veverkal

Malé moře...(akvamarín) prsten

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14687662
Zobrazení: 92x
Vloženo: 25.5.2024
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - úterý a pátek. Pokud máte zájem o zaslání zásilkovnou, nebo balíkovnou, je to možné, pokud máte jejich aplikaci a vygenerujete si kód. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné, nevztahuje se na slevněné šperky) ZDARMA náramek s rodonitem.

Autorský výrazný prsten s akvamarínem...

Barva kamene je v odstínech modrozelené. Jeho velikost je 2,8 x 1,3cm. Je usazen v bezolovnatém cínu, zdoben cínovaným mosazným drátem a kuličkou cínu. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost nastavitelná od 17 do 20mm, šíře prstence je 1cm, krásně sedí na prstě. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 14 gramů.

 prsten je originál. Tento prsten zdarma při koupi šperku "Moře"

Akvamarín je kamenem klidu, radosti a štěstí, uchovává v sobě moře, proto dokáže "utišit rozbouřené vlny". Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů současných i těch, které si neseme z minulosti. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, pomáhá při komunikaci a zlepšuje sebevyjadřování. Je také výborným kamenem pro meditaci.

 

 


Menu
--