Domů Zboží Od dobrunda

..Malý princ.. boxík, krabička

250 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 15.6.2024 00:00 z důvodu "DOČASNĚ UZAVŘENO".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 6 zájemců.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 15.6.2024 00:00 z důvodu "DOČASNĚ UZAVŘENO". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od dobrunda

Katalogové č.: 4416460
Zobrazení: 1379x
Vloženo: 25.10.2013
Počet srdcí: 137x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kovová krabička o rozměrech cca 5,7 x 5,7

Tipy na využití krabiček: různé drobnosti - pilulky, šperky, žvýkačky, tic-tacy, energy bonbóny, knoflíčky, šitíčko, tabáček, sluchátka, dámské tampóny, rybářské háčky, kytarová trsátka atd. atd.

Krabička se zavírá "zacvaknutím" a pevně drží zavřena.

Víčko krabičky je dekorováno (C)ledovým smaltem modré barvy (modrá=symbol planety a vesmíru). Do této "polevy" je vetknut Malý princ ve věrném provedení dle Antoine de Saint-Exupéryho z kovu barvy platiny a další atributy, které k malému princi patří: liška, červená růžička a hvězdička.

Hvezdička - dle aktuálních zásob buď zlatá kovová a nebo zlato-žlutá pryskyřičná - obě vypadají v modré polevě moc hezky

MÁTE-LI ZÁJEM O KRABIČKU S JINOU TÉMATIKOU A V JINÉ BARVĚ (viz přiložený vzorník), NAPIŠTE MI :-) možnosti jsou nepřeberné... pro inspiraci přikládám foto.

 

Foto: (C)2013 Marcela Maredová (MarMar)

Menu
--