Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Mandala... vlnka... tyrkys... náušnice

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13678088
Zobrazení: 307x
Vloženo: 11.11.2022
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské náušnice - velmi rafinované elegantní provedení. Filigránský vzdušný výplet, exkluzivní vzhled.

Šperk je vyroben technikou wire-wrapping v kombinaci s tepanými prvky a drobným cínováním. Vše je komplet ruční výroba, včetně zapínání.

Vyrobeno z atestovaného nerezu, cínováno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Středu filigránu dominuje kulička pravého tyrkysu (4 mm) syté tyrkysové barvy. Kamínek není průsvitný. Zapínání je zavírací - hypoalergenní Osteofix (druh nerezi používaný ve zdravotníctví). Dobře se osvědčil i při alergii na kovy.

Všechny materiály jsou atestovány. Ušlechtilý nerez je odolný netečný materiál. Neoxiduje, nemění barvu, nereaguje s kůží, nešpiní, neodírá se. Jeho tvarová stálost je velkou výhodou, náušnice Vám vydrží krásné celé roky. Není potřeba další údržby. Běžné nečistoty odstraníte jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Můžete přeleštit Auronem (vata k cídění šperků, běžně koupíte v drogerii) nebo utěrkou na šperky.

Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny nebo zacínovány. Náušnice neškrábou ani se nikde nezachytávají. Zaručuji tvarovou i barevnou stálost, maximálně precizní a profesionální zpracování. Na noc je dopourčuji sundávat - kvůli trvanlivosti kroucenho přívěsku i kvůli vašemu pohodlí.

Délka náušnic je 65 mm, plus zapínání 16 mm. Váha jedné náušnice je 1,8 g.

Menu
--