Pravý marcipán je vyráběn podle původní receptury - jediný rozdíl mezi marcipánem vyráběným ve starých dobách a tím naším je
v tom, že sek výrobě marcipánu používá moderní strojové zařízení, které ulehčuje zpracování marcipánové hmoty. K výrobě pravého marcipánu jsou používány pouze výběrové suroviny (mandle), které jsou základem již zmíněné vynikající chuti a perfektních
cukrářských vlastností.
Ideální k modelování. Delší trvanlivost - přesné datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na balení.
Kvalita a výtečná chuť! Opět dostupné!
Zde je přesné složení marcipánu z našeho obchodu: cukr, mandle (37%), voda, invertní cukrový sirup, udržovač vlhkosti (sorbitol, invertáze), alkohol, vaječný bílek.
Případné alergeny jsou vyznačeny tučně.
Dovoluji si ještě připomenout, že tento "pravý" marcipán není tak světlý ("vybělený") jako dnes hojně nabízené různé cukrářské potahovací hmoty na bázi fondantu.