Domů Zboží Od Hejta

Mechové jezírko

888 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 12665677
Zobrazení: 45x
Vloženo: 7.8.2021
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Z darovaného kusu v dílně už nepotřebné třešně vznikla (mimojiné) i tato něžná dvojjehlice. Na hlavě je lehce prořezaná a ozdobená zeleným turmalínovým oblázkem, který je zlatě podmalovaný a tak vypadá skutečně mechově. Kamínek je lehce zapuštěn do předřezané jamky a vlepen průhledným epoxidovým lepidlem, které je po stranách zabroušený tak, aby téměř nerušilo. 

Jedná se o autorské dílo - tvary jehlic si navrhuji (pokud mi nepomáhá samo dřevo), sama, podle vlastního cítění i zkušeností. Tak aby byly (v mých očích) co nejkrásnější a zároveň tak praktické, jak je to možné. Je broušená a leštěná velmi jemně, takže ve vlasech tahat jistě nebude.

Dřevo je broušeno a leštěno až do hrubosti P10000 a na závěr je ošetřena opakovaným voskováním směsí tvrdých vysychavých vosků.

Délka cca 13,5 cm od špičky ke špičce, délka jehlic (rozumněj - od větvení) cca 11 cm, v nejširším místě 3 cm, v nejužším místě je rozteč jehlic zhruba 0,2 cm a je tak vhodná spíše do jemnějších vlasů.

Menu
--