Domů Zboží Od Zareta

Měděnomosazné kyvadlo

499 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Zareta

Katalogové č.: 2134304
Zobrazení: 35x
Vloženo: 2.11.2011
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Měděnomosazné   -  2,6 x 1,5 cm,   Kovy - hliník, AG 925, prášková měď, prášková mosaz na hrotu kyvadla a horní straně,  Kameny -drobná záhněda, křišťál uvnitř měděného pláště   -  samočistící.  Závěs bižuterní řetízek mosaz a kulička goldstone  pro snadnější manipulaci. Délka i se závěsem  - 21,5 cm.   Energie - orgonit vyzařuje andělskou energii, více na mém profilu.

Stříbro  je zrcadlem duše a stimuluje vidění sama sebe. Tento pohled je bez odsuzujících postojů, s trpělivostí a vytrvalostí. To pomáhá zvyšovat vnímání a regulovat emocionální a intuitivní energii. Stříbro poskytuje velmi silné spojení mezi fyzickou a astrální rovinou je ujištěním, že člověk může vždy z astrální roviny zpět domů. Posiluje tzv. Stříbrnou šnůru a snižuje podvědomý strach z nemožnosti návratu po astrálním cestování. Tvárnost stříbra způsobuje ohnutí energie, dokonce se může stát kruhovou napomáhá plnému otevírání čaker, které stimuluje, aktivizuje a pročišťuje.  Stříbro pomáhá tělu na buněčné úrovni se zbavit všech toxinů a pročišťuje tělo.  Energie měsíce, jemná, lehká,  přesto silná.

Záhněda -kámen harmonie. Jako kouřově hnědý křišťál vnáší nejsilnější světelnou energii do pozemského života a do hmoty. Zároveň jejím prostřednictvím poznáme, že všechny projevy hmoty vznikly zhuštěním světelných vibrací a jsou tedy světelného původu. Usilujeme-li o duševní rozvoj, ale přesto stále silně lpíme na hmotě, může mnoho léčitelů používat záhnědu jako cenného a účinného pomocníka proti skleslosti a depresím. Moderní prameny doporučují záhnědu v terapii intoxikací, zejména pak při infekčních chorobách a při terapii jejich následků. Má prý také dobrý vliv jako prevence proti následkům ozáření. Celkově stimuluje a tonizuje, s jistým specifickým účinkem na orgány dutiny břišní a na genitálie. Odstraňuje nervozitu, posiluje schopnost koncentrace - symbol symbiózy, pomáhá dosáhnout harmonii, opustit a oželet vše, co nás zatěžuje, je oporou těm, kdož se těžce vyrovnávají s materiálním světem. Zahání strach a dodává sílu při rozhodování. Uzemňovací a ochranný kámen, pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikaci, potlačuje noční můry, zvyšuje soustředění a pomáhá při potížích s komunikací. Očišťuje mysl při meditaci, čistí a harmonizuje základní čakru. Zmírňuje bolesti, pomáhá při infekčních nemocích a rakovině. Posiluje krevní oběh. Léčebné užití: proti bolestem, zejména bolestem hlavy, mírní stres, uklidňuje nervovou soustavu, léčí kyčle, nohy a záda. Harmonizuje množství tekutin a minerálů v těle. Pomáhá při chemoterapiích.

Křišťál je nejuniverzálnější, nejléčivější kámen na naší planetě, s výbornou schopností zesilovat energii. Pohlcuje, ukládá, reguluje, uvolňuje a odblokovává energii. Křemen odstraňuje svalové křeče a chrání před radiací. Vytváří elektromagnetické vlny a odstraňuje elektrostatický náboj. Pokud držíte v ruce křemen, vaše biomagnetické pole (aura) se zdvojnásobí. Křemen také zesiluje léčivé a duchovní energie, které potřebujeme k uzdravení nebo splnění duchovního úkolu. Čistí a uzdravuje tělesné orgány a vyšší těla člověka. Vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí. Zvyšuje duševní schopnosti, používá se při meditaci, kdy odfiltrovává všechny rušivé vlivy. Pomáhá soustředění, a uvolňuje zablokovanou paměť. Křemen je výborný spořič energie, a připevněný krystal k palivovému systému automobilu, dokáže snížit jeho spotřebu paliva. Křemen se vyskytuje v mnoha přírodních barvách, nebo se přibarvuje uměle. Různé barvy mají další specifické vlastnosti, stejně jako rozličné tvary krystalů.

    Menu
    --