Domů Zboží Od Crystal Realmie

Měděný přívěsek s pravým tyrkysem

1 650 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Crystal Realmie

Katalogové č.: 12999435
Zobrazení: 73x
Vloženo: 3.12.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Měděný přívěsek s nádherně vybarveným PRAVÝM tyrkysem z již zrušeného naleziště v Arizoně. Přívěsek je vyroben metodou elektroformingu a kování, je patinován a leštěn.

Měď

Měď je v přírodě nejhojnější z drahých kovů. Působí jako prvek očisty a energie. Podporuje sebedůvěru. Tlumí strach. Je protizánětlivá a má účinky antibakteriální. Měď může s každým jednotlivce reagovat individuálně a nabývá jedinečné barvy. Na přání je možné nalakovat, jinak bude ponechána v surovém stavu. Je vodičem energie a zesiluje působení jednotlivých kamenů. Tradičně bývala zasvěcena bohyni Venuši, tudíž se obzvlášť hodí pro ženu, která chce být jedinečná.

Tyrkys

Minerál: Název podle francouzského pojmenování Turecka, jelikož byl za křižáckých výprav dovážení přes Turecko do Evropy. Tyrkys byl vysoce ceněn Aztéky, Egypťany, Tibeťany i v Orientu. Ve středověku mu byla připisována magická síla. V Orientu je považován za kámen štěstí a v rodinách se dědí po generace. U tyrkysu je rozhodující barvám ceněné jsou sytě modré kameny, naopak zelená je na závadu. Manganové dendrity (Spider Web) esteticky umístěné mohou cenu naopak zvyšovat.

Znamení: Ryby, Vodnář, Blíženci, Střelec

Účinky psychické: Podle tradice tyrkys vytváří svojí vibrací kolem našeho těla jisté silové pole, které nás ochrání před zlými silami duchovního světa, které se nás někdy pokoušejí ohrožovat. Avšak jeho nejvzácnější a nejpodivnější předností je jeho barvoměna, která nás v předstihu varuje před osudovými ranami a změnami zdravotního stavu. V negativních případech jeho blankytně modrá barva zmatní a šedavě zezelená. Krátkým pobytem na slunci se mu potom jeho jasné barvy opět navrátí.

Účinky fyzické: Napomáhá při onemocnění dýchacích cest, plic, žaludku, posiluje srdce, blahodárně působí na oči.

Čištění: Poctivě čistíme ve vlažné vodě.

Dobíjení: Pro jeho citlivost jej dobíjíme z přímého dosahu slunečních paprsků. Na přímém slunci jen vyjímečně, pakliže ztratí svou původní svěží barvu.

Menu
--