Domů Zboží Od Crystal Realmie

Měděný prsten s kapkou jantaru

1 600 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Crystal Realmie

Katalogové č.: 12373605
Zobrazení: 46x
Vloženo: 30.3.2021
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Masivní a výrazný měděný prsten s velkou kapkou jantaru čirého a zářivého. Prsten je vyroben metodou elektroformingu, kování a patinování.

Měď

Měď je v přírodě nejhojnější z drahých kovů. Působí jako prvek očisty a energie. Podporuje sebedůvěru. Tlumí strach. Je protizánětlivá a má účinky antibakteriální. Měď může s každým jednotlivce reagovat individuálně a nabývá jedinečné barvy. Na přání je možné nalakovat, jinak bude ponechána v surovém stavu. Je vodičem energie a zesiluje působení jednotlivých kamenů. Tradičně bývala zasvěcena bohyni Venuši, tudíž se obzvlášť hodí pro ženu, která chce být jedinečná.

Jantar

Minerál: Jantar (zkamenělá třetihorní pryskyřice; název z arabského anbar = jiné pojmenování ambry). Orientální legenda říká, že jantar jsou kapky zkamenělé dračí krve. Křesťané věřili, že jsou to slzy ptáků, které ztuhly při ukřižování Krista.

Znamení: Lev, Blíženci, Vodnář

Účinky psychické: Aktivuje pozitivní mysl, vůli a trpělivost. Je nabitý sluneční energií a ukazuje, že život je plný slunce a tepla a překážky jsou překonatelné. Zahání chmury, beznaděj a depresi. Probouzí touhu žít a život si užívat. Podporuje osudová rozhodnutí. Přitahuje prosperitu a úspěch. Napomáhá starším zvířatům vzbudit samoléčitelské schopnosti. Přitahuje lásku.

Účinky fyzické: Na všech částech těla potlačuje tlak, napětí, bolest a poruchy. Zejména účinný v oblasti solaru plexu. Mírní revmatické bolesti, dnu, kloubní záněty a artritidou.  Posiluje imunitní systém. Vynikající na záněty dásní a sliznice. Tradičně se dává dětem při prozeřázávání prvních zoubků. Aktivuje samoléčitelské vlastnosti.

Čištění: Krátce pod proudem vlažné vody.

Nabíjení: Pro jeho velkou citlivost na teplo a sluneční paprsky nabíjejte na nepřímém slunci.

Menu
--