Domů Zboží Od karol vodicka

Merino čepička Míša pro chlapečky, sytá modrá newborn-3 měsíce, zimní

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
newborn-3 měsíce, zimní
417 Kč za 1 ks
vyprodané
Čepička je zhotovená z krásné, zahraniční příze - 100% merino vlna. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v ch
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od karol vodicka

Katalogové č.: 9755220
Zobrazení: 312x
Vloženo: 1.8.2018
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Čepička je zhotovená z krásné, zahraniční příze - 100% merino vlna. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v chladných dnech, krásně zahřeje a přitom se pokožka dětiček nepotí. Merino vlna absolutně nekousavá, jemná, krásně pružná. Přírodní materiály přirozeně odvádí pot, jsou antibakteriální, vhodné pro dětičky už od miminka, vč. těch, které mají sklony k různým kožním atopiím. Materiál je krásně pružný, jemný, přizpůsobí se a nikde netlačí. Merino je úžasný funkční materiál, který krásně hřeje i v případě navlhnutí výrobku vlivem nepříznivého počasí.

Tuto variantu je možné použí pro chlapečky i holčičky. Je možné zhotovit i v jiných odstínech, na přání lze přizpůsobit.

Velmi vhodná čepička pro miminka, krásně sedí na havičce, díky tkaničkám nebude čepička sjíždět. Použitý silnější materiál je vhodný hlavně na celé zimní období.

Při objednání, prosím, zašlete obvod hlavičky přes čelíčko, obvod přes temeno (od jednoho ouška přes temeno ke druhému oušku) a případně barevné provedení.

Materiál:

- 100% silnější merino příze (vyrobená v EU a certifikátem Woolmark) - zimní

- 100% středně silná merino příze pro jaro, podzim a mírnou zimu (vyrobená v EU a certifikátem Woolmark) - mírná zima

Barva:

- sytá modrá/royal blue (pokud máte jiné přání, prosím, pište do poznámky)

Pokud by jste si přáli k čepičce objednat botičky či rukavičky, vybírejte, prosím, z nabídky záložek.

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce.

Zhotovení cca do týdne až 10 dnů  (od úhrady objednávky) nebo dle vytížení a dostupnosti materiálu.

Certifikát Woolmark je ochranná známka Australian Wool Innovation (zkráceně AWI), společnosti, jež je na vlnu opravdovým odborníkem, a zároveň také jedna z nejznámějších a nejuznávanějších textilních značek. Jako ochranná známka se logo Woolmark během své více než 50leté historie zapsalo celosvětově jako symbol kvality. Aby výrobek získal tento certifikát, musí projít náročným testováním v nezávislých autorizovaných laboratořích. Testy ověřují, zda vlna splňuje nároky na stálost barev, snadnou údržbu a odolnost během nošení.

Menu
--