Domů Zboží Od karol vodicka

Merino krajková bonnetka růžová newborn-3 měsíce

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
newborn-3 měsíce
350 Kč za 1 ks
vyprodané
Čepička - bonnetka, zhotovená z krásné, zahraniční příze - kombinace jemné bavlny a hřejivé merino vlny. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál,
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od karol vodicka

Katalogové č.: 10864399
Zobrazení: 257x
Vloženo: 11.9.2019
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Čepička - bonnetka, zhotovená z krásné, zahraniční příze - kombinace jemné bavlny a hřejivé merino vlny. Měkký, na rozdíl od 100% ovčí vlny, nekousavý materiál, je určený pro celoroční nošení, v chladných dnech, krásně zahřeje a přitom se pokožka dětiček nepotí. Merino vlna ablolutně nekousavá, jemná, krásně pružná. Přírodní materiály přirozeně odvádí pot, jsou antibakteriální, vhodné pro dětičky už od miminka, vč. těch, které mají sklony k různým kožním atopiím. Materiál je krásně pružný, jemný, přizpůsobí se a nikde netlačí.

Velmi vhodný materiál na celé období od chladného jara až do mírných zimních dnů.

Tuto variantu pro holčičky je možné zhotovit i v jiných odstínech, na přání lze přizpůsobit.

Velmi vhodná čepička pro miminka, krásně sedí na hlavičce a díky možnosti zavázání nelezou ouška ven.

Při objednání, prosím, zašlete obvod hlavičky přes čelíčko, obvod přes temeno (od jednoho ouška přes temeno ke druhému oušku) a případně barevné provedení.

Materiál:

- kombinace jemné bavlny a hřejivé merino vlny (vyrobená v EU, Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110)

Barva:

- světlá růžová (na přání lze vyrobit i v jiných odstínech, svoje přání, prosím, připište do poznámky)

Doporučená údržba:

- velmi se přimlouvám za ruční praní pletených a háčkovaných výrobků z přírodních materiálů, chladnější vodní lázeň, v prostředcích určených pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, ještě lépe lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odstředit (nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky), nechat vytvarované a rozložené volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

- možno prát případně i v pračce na šetrný program "vlna" (30°C - nejlépe v sáčku na jemné prádlo, aby pračka např. nezatrhla nitky) s použitím pracího prostředku pro praní jemného a vlněného prádla (např. růžový Perwoll, lanolín Wool Balsam, avšak vždy jen velmi malé množství přípravku), jemně odsředit a nechat rozložené a vytvarované volně uschnout, nejlépe u zdroje tepla. V žádném případě nepřidávat aviváž, po vyprání nekroutit, nesušit v sušičce!

Zhotovení cca do týdne až 10 dnů dle vytížení a dostupnosti materiálu.

    Menu
    --