Domů Zboží Od LOCHTA

Městský batoh - rolovací s deštníky

1 998 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LOCHTA

Katalogové č.: 8593927
Zobrazení: 299x
Vloženo: 7.6.2017
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský batoh pro všechny, kteří potřebují mít volné ruce. Na kole, koloběžce nebo s dětmi. A taky pro ty, kteří svůj laptop raději nosí na zádech než v ruce..

Výška batohu je 40 cm, šířka 38 cm, dno 10 cm – to vše v zarolovaném stavu.

Ušitý v kombinaci černá koženka a autorská látka české designérky (Wilburrina).

Batoh se zapíná magnetickým zapínáním v rolovací části, zarolováním a sepnutím karabinou. Pokud se Vám zrovna nechce nebo nemáte čas, stačí secvaknout magnet a horní část jen překlopit – batůžek je stylový i tak.

Velkou výhodou je množství snadno přístupných kapes. Na nejnutnější věci slouží pohotovostní kapsa na zip vně batohu. Když potřebujete schovat klíče nebo telefon, nemusíte rolovat celý batoh. Potěší Vás svěží kapičková podšívka zipové kapsy. Uvnitř je v zádové části velká kapsa na laptop (šířka 31cm, výška 35cm) uzavíratelná přezkou se suchým zipem. Na přední části kapsa na drobnosti (šířka 23cm, výška 18cm), abyste je už nikdy nemuseli lovit na dně batohu.

Batoh je celý vypodšívkován, záda jsou vyztužena textilní, ale velmi, velmi pevnou výztuhou. Aby batoh držel tvar a Váš počítač byl v bezpečí.

Zádové popruhy jsou délkově nastavitelné.

Zádové popruhy jsou koženkové, uvnitř vyztužené polypropylenovým popruhem. Jsou několikrát prošity a pevnostním stehem přišity k zádům batohu – nosnost batohu je cca 5 kg.

Zádová část a dno batohu je z kvalitní čalounické koženky, v případě zašpinění lze tyto nejvíce zatěžované části otřít vlhkým hadříkem. V případě ušpinění látkové části, lze batoh opatrně v ruce vyprat (30°C).

Další dostupné batohy najdete zde.

Na mnou ušité (a již prodané) batohy můžete nakouknout zde.

Batoh je mým autorským návrhem. Šiji i variantu batohu s klopou.

Inspirujte se a neváhejte mne kontaktovat – pomohu Vám navrhnout Váš osobitý a originální design. Každý mnou ušitý batoh je svou kombinací látky a koženky jedinečný a neopakovatelný – dva stejné nejsou a nebudou. Buďte originál..

Látky a koženky, ze kterých můžete batoh mít, najdete tady.

Menu
--