Domů Zboží Od LOCHTA

Městský batoh Šípky

1 998 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LOCHTA

Katalogové č.: 14274400
Zobrazení: 134x
Vloženo: 12.10.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský batoh jednoduchého designu pro všechny, kteří potřebují mít volné ruce. Na kole, koloběžce, s dětmi, při pocházkách po městě nebo cestou do práce ... 

Batoh je ušitý v kombinaci koženka - kočárkovina. Kočárkovina je pevný, nepromokavý materiál, který lze čistit v případě ušpinění.

Výška batohu je 43 cm, šířka 38 cm, dno 10 cm.

Batoh se zapíná na zip v rolovací části a překlopením. Zapínání délkově nastavitelnou přezkou s karabinou. Pokud máte věci více, jen zapnete zip a nechate trčet nahoru, bez zapínání přezkou.

Pro lepší organizaci oceníte množství kapes. Na nejnutnější věci slouží snadno přístupná kapsa na zip vně batohu - když potřebujete schovat klíče nebo telefon, nemusíte rolovat celý batoh. Uvnitř jsou v zádové části dvě kapsy na drobnosti - abyste je už nikdy nemuseli lovit na dně batohu.

Batoh je  vypodšívkokován světlounce šedou podšívkou jemně vzorovanou drobnými kvítky, která potěší vaše oči při každém otevření batohu.

Zádové popruhy jsou délkově nastavitelné, koženkové, uvnitř vyztužené polypropylenovým popruhem. Jsou několikrát prošity a pevnostním stehem přišity k zádům batohu – nosnost batohu je cca 4 kg.

Zádová část a dno batohu je z kvalitní čalounické koženky, v případě zašpinění lze tyto nejvíce zatěžované části otřít vlhkým hadříkem. Batoh lze opatrně vyprat (raději v ruce), žehlit lze jen části z plátna a podšívku, ne koženku (ta ale není ani potřeba žehlit).

Batoh je mým autorským návrhem.

-----------

Další dostupné batohy najdete zde.

Menu
--