Domů Zboží Od Atelier Silvie

Metamorfózy

1 026 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier Silvie

Katalogové č.: 671286
Zobrazení: 4x
Vloženo: 30.1.2010
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento model je nejen originální, ale co do provedení je luxusní. Přívěsky jsou ručně modelovány z modelovací hmoty, originální novinová koláž je mnohonásobně přelakována lesklým akrylátovým lakem dohladka a vysokého lesku. S tímto šperkem jistě upoutáte pozornost, těžko jej můžete potkat na ulici. Přestože je velmi výrazný a nápadný, je současně decentní, zajímavý a elegantní.

Je zavěšen je na závěsu z černého jemného hedvábí, ručně barveného a jemně plizovaného. Bylo použito barev, které ponechávají hedvábí nezaměnitelný hedvábný lesk a jemnou splývavost. Hedvábný obojek je cca 46 cm dlouhý, zapíná se pomocí vysoce spolehlivého amerického zapínání v barvě starého stříbra. Přívěsek náhrdelníku lze z hedvábného závěsu sejmout a závěs nosit podle potřeby jako samostatný náhrdelník. Lze na něj připnout i oblíbenou brož, jiný přívěsek, nebo jiný zdobný prvek. Současně můžete dle nálady novinovou koláž zavěsit na libovolnou obruč. Tím se stává model univerzálním, lze jej kombinovat a vytvářet nové variace jeho použití. Hedvábný obojek lze ručně prát, návod na praní a údržbu plizovaného tvaru přikládám. 

Náušnice jsou vyrobeny stejným způsobem, jako přívěsek náhrdelníku. Poutkem z černého hedvábí jsou upevněny k náušnicovému háčku v korespondující černé barvě.

Menu
--