Domů Zboží Od Leontje

Minerální náhrdelník Japa mala

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené220 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Leontje

Katalogové č.: 10644019
Zobrazení: 152x
Vloženo: 13.6.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník je zhotoven z přírodních minerálních polodrahokamů a jemným střapcem, který ještě více podtrhne celek.

Délka na krku cca 40 cm, celková délka 80 cm. Převléká se přes hlavu.

Použité minerály:

Rodonit, Larvikit, Howlit

Rodonit: láska, rovnováha, porozumění

Rodonit přináší citovou rovnováhu, lásku a porozumění všem ve svém okolí. Odstraňuje strach, paniku, fobie a následky šoku. Svému majiteli pomáhá osamostatnit se a zbavit se závislosti na jiných osobách. Působí proti sebepoškozování a hojí citová zranění způsobená zneužíváním a týráním. Dodává schopnost odpouštět a buduje lásku k sobě samému. Učí nezištné lásce a odrazuje od pomsty. Buduje důvěru ke svému okolí a pomáhá v poklidu překonat stresové situace.

Rodonit umožňuje vyhnout se přehmatům, pochybám a zmatečnému jednání. Vyvažuje tělesnou a duševní energii. Tomu, kdo jej nosí, zvyšuje jeho osobní potenciál pro potřebné kroky a tak pomáhá dosáhnout vytyčených cílů. Čistí a aktivuje činnost srdce. Odstraňuje zášť a hněv.

Larvikit (varianta labradoritu): vitalita, zklidnění, proměna

Tento pozoruhodný kámen byl pojmenován podle norského městečka Larvik, které leží cca 100 km jižně od Osla. Občas se mu říká také „modrý perlový granit“ nebo „černý labradorit“.

Larvikit je považován za skvělý krystal pro obnovení/udržení vitality a mladistvého vzhledu. Má blahodárný vliv na mozek, podporuje hojení, uklidňuje nervy, detoxikuje.

Podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Howlit (Magnezit): relaxace, uvolnění, rovnováha

Howlit je kámen pomáhající nalézt pravdu v sobě samém a ve svém okolí. Vytváří emoční rovnováhu, která umožňuje rozpustit veškeré duševní blokády. Přináší harmonii a mír a stimuluje nové nápady. Zmenšuje obavy z budoucnosti. Povzbuzuje vášeň, hluboké city a zamilovanost. Je vhodný pro relaxaci, doplnění pozitivní energie, zlepšení nálady a pro získání radosti i z drobností. Pomáhá osvojit si optimistický pohled na život. Je přínosný pro manažery, ale i v běžném životě, jelikož učí naslouchání druhým. Přináší klid, uvolnění a dosažení hluboké meditace. Podporuje schopnost přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Zvyšuje odolnost vůči stresu a proti problémům jiných. Mírní podrážděnost, netoleranci, nervozitu a negativní pocity. Magnezit dodává odvahu pro učinění změn v životě. Pomáhá rozvinout nekonečnou představivost.

Zabaleno v dárkovém pytlíčku.

 

Menu
--