Domů Zboží Od v.komanova

Minerální náramek BLÍŽENEC

200 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od v.komanova

Katalogové č.: 10877683
Zobrazení: 91x
Vloženo: 17.9.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Křišťál

Symbol pravdy, upřímnosti, intuice, poslání a čistoty

Nejúčinnější kámen a největší zesilovač energie na této planetě. Má všestranné využití a je regulátorem všech ostatních kamenů. Dává do pořádku vše, co je potřebné a uvádí do harmonie. Přináší světlo do našich životů, které je vždy příznivé. Chrání auru, posiluje pozitivní a negativní v pozitivní přetváří a vrací do prostoru. Všechny energie uvádí do nejdokonalejšího možného stavu. Zajišťuje klidný spánek, odstraňuje každou nerovnováhu (harmonizuje všechny čakry). Povzbuzuje celkově psychiku, jasnozřivost, samostatnost, sebezdokonaluje a ochraňuje před vším zlým a negativním. Napomáhá při odhalování našeho životního poslání. Harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Je vhodný při meditacích, jelikož dovede odfiltrovat všechny rušivé elementy a myšlenky.

 

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha a dále pro lva, vodnáře, blížence a štíry (kříšťál ve spojení s turmalínem)

Howlite/magnezit

Je symbolem klidu, uvolnění, léčení, meditace a harmonie

Přijímáním věcí takových, jaké jsou, dodává rovnováhu a harmonii duši i tělu. Činí nás odolnějšími a vnímavějšími – dokážeme lépe rozeznat klamy a intriky. Nenechá do naší aury vstoupit negativní energii druhých. Probouzí lásku sami k sobě a otevírá srdeční čakru. „V SRDCI JE KLÍČ JE ŠTĚSTÍ“, proto je důležité nejdříve poznat své srdce (co chci, nechci, co mě naplňuje,…). Otevírá cestu poznání sebe samého. Tato cesta je schopna přinést hluboký klid a naprosté uvolnění, které nenechá jen tak něčím narušit. Pomáhá pozorovat, prociťovat, zkoumat. Pochopením sebe samotného můžeme teprve tolerovat a pochopit vše kolem nás. To vytváří mír mezi námi a okolním světem. Pocit naprostého uvolnění, harmonie. Podporuje odolnost vůči emocionálnímu stresu. Je vhodný pro nervozní, přecitlivělé a ustrašené jedince.

Všeobecně je vhodný pro všechny znamená zvěrokruhu, ale nejvíce posilní raky, vodnáře a váhy, raky, blížence

Jaspis

Kámen neutichající energie, stabilita, důvěra, radost

Energie tohoto kamene vyzařuje neustále a proto je jeden z nejvíce ceněných minerálů. Chrání před zlými mocnostmi (nehody, smůla) a utiší v emocionálně a duševně náročných dobách. Vrací negativní energii zpět tomu, kdo ji vyslal. Chrání tak před fyzickou i psychickou hrozbou. Prodlužuje sexuální rozkoš. Uvede tělo i duši do rovnováhy a stability. Jaspis nás spojuje s realitou, usnadňuje myšlení, organizaci a dokončování projektů. Podněcuje k dokončování záměru (motivuje) a hlavně čestnému chování. Lidé vyhledávají jaspis pro jeho podpůrné účinky při detoxikaci. Je vhodné Jaspis nosit dlouhodobě – jeho účinky nastupují pomalu.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení berana, váhy, panny, kozoroha (leopardí), vodnáře, štíra

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Menu
--