Domů Zboží Od letuška811

Minerální náramek / jadeit + larimar /0,6

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od letuška811

Katalogové č.: 12578065
Zobrazení: 203x
Vloženo: 22.6.2021
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
  • náramek z jadeitu, přírodního larimaru /penízek/+ kostičky

  • vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm

    délka náramku - 17,6 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 6 mm, larimar - 10 mm/penízek/

  • navlečen na  pružence - 0,8 mm

  • Náramek jadeit + larimar +perla zde
  • Jadeit

    Užití: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, 
    Vlastnosti: Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

    • Larimar

      také zvaný jako „kámen delfínů“ patří mezi nejvzácnější polodrahokamy na celém světě. Tento fakt je dán tím, že na světě existuje jediné naleziště této unikátní modré odrůdy pektolitu, kterou larimar je. Larimar se těží pouze v Karibiku v Dominikánské republice. I proto je cena za ty nejkvalitnější kameny larimaru velmi vysoká.

      Krásná barva larimaru se až zázračně podobá barvě modrého moře a zelených stínů ve vodách lagun Karibiku. Na těchto nádherných kamenech jsou zajímavé vzory modré, bílé a modré-zelené barvy, stejně jako bílé žíhání přes modré plochy larimaru. Některé kameny larimaru mohou mít také inkluze šedavě černé nebo červenohnědé barvy, což je způsobeno přítomností hematitu v kameni. 

      Nadpozemský larimar vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Funguje jako průvodce duše po pravé cestě životem. Jedná se o vynikající kámen pro všechny, kdo hledají zpřízněnou duši. Pomáhá při převzetí kontroly nad vlastním životem, užitečný je při odstraňování strachu. Na mentální úrovni zajišťuje larimar klidné, jasné a kontruktivní uvažování. Do citového života vnáší klid a vyrovnanost. Funguje jako prostředek proti citovým extrémům

    Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Menu
--