Domů Zboží Od Oxanka

Minerální náramek- Lává & & Hematit.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 13415829
Zobrazení: 91x
Vloženo: 28.6.2022
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Buď originální.. ;)

Láva

Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Ochranný kámen, který podporuje sílu a životní energii. Dodává sebevědomí, odvahu a pocit bezpečí. Vhodný pro obdobní změn v životě a dosahování cílů. Posiluje pozitivní energii. Je spojen s kořenovou čakrou.

Dodává svým majitelům silnou pozitivní energii, přináší vitalitu do života. Používán jako ochranné amulety, považován za kámen znovuzrození. Má silné uklidňující účinky, symbol životní rovnováhy, cílevědomosti. Uklidňuje emoce. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Pomáhá uvolnit unavenou mysl a navozuje úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.

Ametyst je po staletí obecně považován za mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Již od dob starých Římanů se o něm udává,že má silnou podpůrnou a očistnou moc,zahání nespavost a noční můry. Dodnes je ametyst považován v literatuře za kámen 7 klidu,který zahání stres a negativní emoce,tiší strachy,vztek,obavu a zlobu a zvyšuje naděje,zahání pocit viny,zbystřuje smysl. Ametist je kámen pravé ryzí lásky,ktery posiluje věrnost. Napomáhá soustředění,přijímat nové myšlenky,dodává rozhodnost a rozvíjí intujici.

Hematit
Užití: uzemnění, ochrana, zlepšení paměti.
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu ohně.
Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). .

Hematit je mocným kamenem, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.

Velkou výhodou těchto náramků je, že jsou pevné a jen tak se nepřetrhnou!

Není to jen síla a energie drahých kamenů, je to i spojení s přírodou a její krásou. Proto se na chvíli zastavte,odpočiňte si,relaxujte a kochejte se dary,které Vám příroda přináší. ;

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, se kterým si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby, proto padne na každou ruku. 

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=361392  

https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Menu
--