Domů Zboží Od v.komanova

Minerální náramek ŠTÍR

250 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od v.komanova

Katalogové č.: 10996409
Zobrazení: 53x
Vloženo: 31.10.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Křišťál

Symbol pravdy, upřímnosti, intuice, poslání a čistoty

Nejúčinnější kámen a největší zesilovač energie na této planetě. Má všestranné využití a je regulátorem všech ostatních kamenů. Dává do pořádku vše, co je potřebné a uvádí do harmonie. Přináší světlo do našich životů, které je vždy příznivé. Chrání auru, posiluje pozitivní a negativní v pozitivní přetváří a vrací do prostoru. Všechny energie uvádí do nejdokonalejšího možného stavu. Zajišťuje klidný spánek, odstraňuje každou nerovnováhu (harmonizuje všechny čakry). Povzbuzuje celkově psychiku, jasnozřivost, samostatnost, sebezdokonaluje a ochraňuje před vším zlým a negativním. Napomáhá při odhalování našeho životního poslání. Harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Je vhodný při meditacích, jelikož dovede odfiltrovat všechny rušivé elementy a myšlenky.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha a dále pro lva, vodnáře, blížence a štíry (kříšťál ve spojení s turmalínem)

Obsidián

Symbol pravdy, ochrany, víry v sama sebe

Kámen je vhodný, pokud máme před sebou důležitá rozhodnutí. Dodává víru v sebe sama, prolomuje blokace, aktivuje logické myšlení a pomáhá soustředit se na cíl. Zároveň však může působit i negativně a vyvolat deprese, jelikož nás zavede do nitra naší duše, kde máme možnost se utkat se svým strachem. Je proto vhodné pro silné jedince, kteří jsou psychicky vyrovnaní a připravení. Je vhodné nosit ho v kombinaci s křišťálem. Křišťál eliminuje negativní účinky. Kámen zároveň otevírá nevyřešené problémy v podvědomí a pomáhá je uzavřít. Je to silný ochranný kámen před vším zlem a negativním. Nejen, že chrání před negativními vlivy, ale může zabraňovat i negativním rozhodnutím.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení váhy, lva, blížence, štíra, střelce, vodnáře, kozoroha

Angelit

Symbolem relaxace, komunikace, sebepoznání

Je to kámen s neuvěřitelně klidnou energií, která vede do uvolnění celého těla. Tím je podpořena komunikace a interakce ve vztazích a s blízkými. Kámen otevírá také komunikaci s duchovním světem nastavením vibrací na nižší frekvenci. Díky tomu slyšíme, vidíme a cítíme to, co je jinak za hranicemi našeho vnímání. Obrací nás od každodenních materiálních záležitostí, pozornost zaměřuje k vnímání duchovního světa. Všichni přeci jen více či méně cítíme, že je za tímto světem ještě další. Propojeností jsme schopni pochopit, stát se citlivějšími, laskavějšími, soucitnějšími. Dokážeme si více vážit toho, co máme, učíme se vděčnosti. Angelit je pomocníkem při hledání ztracené cesty.

Uklidňujícími vibracemi dále zmírňuje napětí, hněv a vedou k emocionální stabilitě. Posiluje dále telepatii, jistotu, sebedůvěru, odbourává komplexy méněcennosti, napomáhá odpouštět.

Nejvíce se hodí pro osoby ve znamení kozoroha, vodnáře, lva, raka, ryby, panny, štíra

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Menu
--