Domů Zboží Od Daisynka

Mini orgonit - jaspis obrázkový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Daisynka

Katalogové č.: 5569412
Zobrazení: 5x
Vloženo: 6.10.2014
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit ve tvaru diamantu má dosah až 17 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 2,2 x 1,8 cm.

Je vhodný i ke každodennímu nošení sebou, do kabelky, do kapsy.... a dostanete ho v organzovém pytlíčku, kde ho můžete nosit.

Kameny použité v orgonitu:
jaspis obrázkový

Jaspis: Jaspis proslul jako ,,nejlepší živitel". Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Používá se při léčbě, sjednocuje všechny aspekty života. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení. Každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Tento kámen pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší.
V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů. Dodává odvahu pronikat důrazně ke kořeni problému. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě nezbytně dochází.
V duševní rovině napomáhá jaspis při rychlém uvažování. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy.
Na fyzické rovině prodlužuje sexuální rozkoš. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace a dodává tělu energii.
Léčebné využití: Jaspis podporuje oběhový systém, trávení a funkci pohlavních orgánů. Udržuje rovnováhu minerálních látek v těle. Zvlášť dobře účinkuje jako drahokamový elixír, neboť v takové podobě nevyvolává příliš velké tělesné podráždění.

Obrazový jaspis bývá někdy označován za "Matku Zemi hovořící ke svým dětem". Nese v sobě poselství, jež vypráví prostřednictvím obrázků z minulosti - srozumitelně ovšem pouze těm kdo je dokážou dešifrovat. Vynáší na hladinu skrytý pocit viny, závist, nenávist a lásku; vše, co zůstává za normálních okolností potlačeno, lhostejno, zda to pochází ze současného nebo minulého života. Jakmile se podaří odhalit cokoli, co nás utlačuje, lze na to
pohlížet jako na poučení pro další cestu vpřed. Tento kámen v sobě nese smysl pro správné proporce a harmonii. Obrazový jaspis přináší klid a odstraňuje strach. Podněcuje činnost imunitního systému a čistí ledviny.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonit čistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Nevystavujte přímému slunci, ani nedávejte do blízkosti ohně.

Menu
--