Domů Zboží Od Na detailech záleží

Mintový lapač snů s minerálními kameny

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Na detailech záleží

Katalogové č.: 13414856
Zobrazení: 32x
Vloženo: 28.6.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů s Ametystem, Růženínem, Apatitem a Tyrkenitem.

Ametyst : Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Zahání negativní emoce, stres, nespavost a noční můry. Tiší strachy, vztek, obavy a zlobu. Potřebujete-li se soustředit a přijmout nové myšlenky či se rozhodnout, ametyst by neměl na vašem stole či dlani chybět. Navíc rozvíjí intuici a podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při boji se závislostmi. Ametyst svého nositele ochraňuje a dodává mu optimismus do života. Posiluje věrnost a lásku.

Růženín : Růženín je kámen lásky, čistí a otevírá srdce na všech úrovních, s jeho pomocí se začnete mít rádi, otevírá dveře sebelásce, hojí bolavé srdce a citová zklamání, výborně poslouží v době traumat a krizí, v existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii, posiluje empatii a citlivost, přivede vám do života lásku a nové vztahy, vede k odpuštění sobě samému, je nejdůležitějším kamenem pro srdeční čakru.

Apatit : Apatit doplňuje energii a pomáhá nám dobíjet "baterky". Podporuje sebevědomí, otevřenost a kontakt s ostatními lidmi. Potlačuje lhostejnost, nepřátelství a odstraňuje negativní postoje. Zmírňuje emoce jako je hněv, podrážděnost, smutek i citovou vyčerpanost.

Tyrkenit : Jde o chladivý kámen, který se projevuje jako mimořádně uklidňující. Uložíte-li si ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud ji způsobuje příliš aktivní mysl.Pomáhá spojení s duchovními dimenzemi. S jeho pomocí lze naladit a připravit mysl, aby dokázala přijímat vyšší moudrost a byla schopna vhledu do nitra dění. Pomáhá i při cestách mimo tělo a při práci s minulými životy.

Velikost kruhu je 25 cm a velikost na délku celého lapače je 57 cm.

Menu
--