Domů Zboží Od Veverkal

Miracle...(měsíční kámen, ametyst)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14585668
Zobrazení: 152x
Vloženo: 19.3.2024
Počet srdcí: 26x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"

Šperk s kabošonem duhového měsíčního kamene a ametystu...

Velikost měsíčního kamene je 2,9 x 1,4cm. Barva je čirá s fialovomodrou adularescencí - viditelnou jen z určitého úhlu. Kabošon ametystu má velikost 1,5cm, barva je světlounce růžovofialová. Zdobeno mosazným a nerezovým drátem. Celková velikost šperku je 4,7 x 1,5cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 10 gramů. Zavěšeno na nerezovém řetízku o délce 48cm.

šperk je originál.

Měsíční kámen - adulár (ortoklas) má ryze ženské vlastnosti: mírnost, jemnost, intuice. Je úzce spjat s Měsícem a intuicí. Přitahuje lásku a pomáhá řešit milenecké problémy. Zajišťuje klidný spánek. Poskytuje nám ochranu zvláště na cestách. Obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup. Vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce. Měsíční kámen byl používán Římany pro výrobu šperků již téměř před dvěma tisíci let. V Indii je dodnes posvátným kamenem milenců a šperky s tímto kamenem se zde tradičně dávají jako svatební dar. Již od nejstarších dob je měsíční kámen spojován s magií Měsíce, je stále používán jako amulet ochrany pro cestovatele a jako dar milenců pro vzájemný silný vztah a vášeň. Pozitivně ovlivňuje naše chování, emoce a duchovní růst. Pomáhá usmíření odcizených partnerů a milenců. Je také kamenem naděje, který napomáhá sebevědomí a podporuje naši osobnost.
Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou 
 
Menu
--