Domů Zboží Od Roheryn

Míriel ~ Šperk s labradoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Roheryn

Katalogové č.: 14035758
Zobrazení: 151x
Vloženo: 11.5.2023
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Labradorit (symbolika): velmi mystický a silný ochranný kámen mnoha barev, odstínů a opalizujících odlesků; napomáhá zpracovat citové blokády, vede nás k porozumění, dodává sebedůvěru, podporuje kreativitu, uskutečnění cílů a nápadů.. odkrývá barevnost života v plném spektru, podporuje samoléčebné procesy v těle..

Šperk vytvořený z broušené kapky labradoritu, u kterého převažují šedomodré odstíny. Šperk je i přes bohaté zdobení drobnějších rozměrů.

Díky užité nerezové oceli jsou šperky vhodné pro časté nošení, človíčky s citlivější kůží (alergiky) a můžete s ním i do vody. Jak o šperk jednoduše pečovat, se dozvíte z letáčku, který přikládám do každé zásilky.

Velikost šperku (vč. pevného očka) 3,6 x 2,5 cm.

Kámen je zasazený do originální, ručně vytvořené konstrukce z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a nerezové chirurgické oceli. Šperk je patinován a pro dlouhou životnost ošetřen šperkařským voskem a antioxidantem.

Součástí tohoto šperku je nerezový řetízek s karabinkou. Na přání je možné řetízek vyměnit za jednoduchou stahovací bavlněnou šňůrku. Cena zůstává stejná.

Zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--