Domů Zboží Od Šperky ZOra

Mléčná dráha

599 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky ZOra

Katalogové č.: 13650803
Zobrazení: 49x
Vloženo: 2.11.2022
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk z cínu s příměsí stříbra.

Náušnice jsou osazeny nádhernými dendritickými opály. 

Náušnice jsou dlouhé 3 cm, včetně závěsu 4,5 cm z chirurgické oceli. 

Dárkově baleno. 

Popis kamene: Opál je minerál, hydrogel s kolísavým obsahem vody. Voda zde bývá zastoupena nejčastěji mezi jedním až třemi hmotnostními procenty, ale v některých případech může dosahovat až 20 %. Ve světě se vyskytuje mnoho odrůd opálu, jako např. drahý opál, ohnivý opál, dřevitý opál či keříčkovitý opál. Opál vzniká z vychladlých postvulkanických roztoků vysrážením křemičité substance. Název pochází ze staroindického upala, tj. drahý kámen. 

Vlivem nepříliš pevné atomární vazby mezi atomy kyslíku a křemíku jsou opály poměrně nestabilní minerály, které se snadno poškodí. Při kontaktu s jiným materiálem se často poškrábají, či při pádu se mohou roztříštit. 

Jednou z odrůd je dendritický opál (mechový opál, keříčkový opál) – bílý, neprůhledný, bývá prostoupen sítí jemných černých dendritů (oxidů či hydroxidů železa nebo manganu). 

V léčivou sílu opálu věří lidé už od mnoho let. Tradičně se používá pro nalezení pravé lásky a ke splnění všech tužeb. Povzbuzuje duchovní růst. Používá se pro tlumení úzkostí a jako emocionální stabilizátor. Dendritické opály se používají k hojení ran z minulosti, zlepšení schopnosti jednat s ostatními a jsou výbornými pomocníky pro dosažení osobních cílů. Jako talismany přináší hojnost a prosperitu. 

Jak pečovat o cínový šperk si můžete přečíst na mém profilu.

Menu
--