Domů Zboží Od RK.Renata

mlhavá rána - náramek (achát + křišťál)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od RK.Renata

Katalogové č.: 13289620
Zobrazení: 16x
Vloženo: 16.4.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vytvořený z měděného drátu , bezolovnatého cínu , krásného kousku jaspisu, korálků křišťálu  metodou tiffany.

Šperk je leštený, patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Achát je kamenem síly, ochrany a harmonie. Ve starověku byl používán jako talisman, který měl chránit před horečkami a také měl zmírňovat žízeň. Achát dokáže harmonizovat jin & jang energie, dodává sílu, odvahu, jistotu a posiluje sebedůvěru tím, že nám pomáhá přijímat se takoví, jací jsme. Zmírňuje pocity méněcennosti, komplexy, stres a čistí auru odstraňováním negativních energií. Také nám pomáhá odstraňovat vnitřní napětí, pocity zloby, naštvání a negativní emoce. 

Achát je kamenem odpuštění a pokud nám někdo oblížil, pak právě achát nám pomáhá při cestě za odpuštěním. Tím, že někomu odpustíme, pomůžeme totiž hlavně sami sobě. Achát nám také pomáhá chápat, proč se nám v určitou chvíli děje to, co se děje, a i když se nám to třeba v ten moment nelíbí, později s jeho pomocí zjistíme, že to vlastně bylo to nejlepší, co se nám mohlo stát. Je to kámen přátelství, který nejen že nám pomůže poznat pravého kamaráda od toho nepravého, ale také nám pomáhá s navozováním nových přátelství, je tak vhodný pro všechny, kteří mají obecně s navozováním nových vztahů problém.  Pomáhá nám přijímat lásku a odstraňuje citové bloky bránící nám milovat. 

Menu
--