Domů Zboží Od Ateliér Jaro

Modrá jako nebe - sleva z 765,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Ateliér Jaro

Katalogové č.: 1975368
Zobrazení: 11x
Vloženo: 5.9.2011
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci, zboží zde vystavené je dostupné, balíčky odesílám po přijetí platby na účet.. Vaše Jaro

Sukně je ušita ze dvou dílů ze 100% viskózy (velice splývavý a příjemný materiál). Velikost sukně je 2XL-3XL. V pase jsou dvě užší gumičky, které zajišťují rovnoměrné nařasení a zároveň variabilitu nastavení velikosti v pase - max. 136 cm. Nyní jsou v pase gumičky v nenataženém stavu - 90 cm, které zajištují pohodlí při nošení do obvodu pasu cca 116 cm. Suknička je dekorovaná batikou ve dvou odstínech modré. Sukýnka je ušita tak, že je jedno kterou stranu použijete jako přední díl a kterou jako zadní díl, i batika je lehce odlišná, takže si sukýnku můžete obléknou tak, jak se Vám bude zrovinka chtít:-)

Rozměry sukně : obvod pasu - max 136 cm

                           obvod dol. okraje - 250 cm

                           délka sukně - 106 cm

Na přání lze upravit délu sukně i šíři gumiček v pase..

Pokud se Vám tato sukénka líbí, ale není to zrovna vaše velikost, neváhejte nás kontaktovat vnitřní poštou, na přání lze vyrobit podobnou sukénku právě pro Vás:-)

K sukničce si můžete vybrat kartičku s energií s autorskou básničkou a malůvkou. Do poznámky napište o jakou energii máte zájem : Láska, Zdraví, Štěstí, Harmonii, Klid, Přátelství, Radost, Úspěch, Naděje, Bohatství, Sebedůvěra, Pokora.

  • sukně
  • modrá
    Menu
    --