Domů Zboží Od Veronika Indy

Modrá květina

Cena není dostupná
za 1 ks
Sleva -30% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 390 Kč
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce70 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Veronika Indy

Katalogové č.: 3826859
Zobrazení: 136x
Vloženo: 28.4.2013
Počet srdcí: 57x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

kámen onyx  1 x 1  cm

 kolem krku až 70 cm, zapínáni nastavitelné

technika makrame - drhání, bez lepidel

Onyx/Onyx

Barva: Černý, šedý, bílý, modrý, žlutý, hnědý, červený

Vzhled: Připomíná proužkovaný mramor. Všechny velikost

Vlastnosti: Onyx je kamenem dodávajícím sílu. Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích stejně jako v obdobích mimořádného citového nebo tělesného stresu. Dokáže napřít vaši energii jedním směrem a současně ji sladit s působením vyšších sil. Zajišťuje kontakt s vyššími průvodci. Onyx nabízí spojení s jednotou vesmíru. Dokáže vás přesunout po proudu času, abyste pohlédli na vlastní budoucnost, a díky své moci ovlivnit lidské síly a schopnosti vám dopomůže, abyste se stali skutečnými pány svého osudu. Kámen přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a pomáhá vyrovnat se s podmínkami ve vašem okolí.

kámen, jenž vám poslouží jako nejdůvěrnější rádce. Říká se, že v sobě udržuje vzpomínky na všechno co ten, kdo jej nosí, prožil. Lze jej použít v psychometrii, aby v sobě ukrytý příběh vyprávěl tomu, kdo dokáže vnímat jeho vibrace.

Na tělesné úrovni napomáhá vstřebávat vesmírné energie, jež jsou potřebné při léčení i k dalším účelům. Udržuje v těle rovnováhu energií jin a jang.

Umístění: Noste na levé straně těla. Pokládejte nebo držte na místech podle potřeby. Onyx se tradičně nosil na krku, kde měl mírnit sexuální touhu a podporovat cudnost.

Menu
--