Domů Zboží Od Rohačka

Morganit a beryl - náramek pro štěstí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka

Katalogové č.: 9974814
Zobrazení: 10x
Vloženo: 19.10.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyrobený z nepravidelných velkých korálků berylu a morganitu o průměru cca 1,4 cm, je navlečený na pružence. V náramku jsou použity komponenty z bižuterního kovu.

Náramek je vhodný na obvod ruky cca 17 cm.

Beryl podporuje cílevědomost, chrání před negativními vlivy, posiluje auru, přitahuje dobro, štěstí a lásku, podporuje motivaci, zahání stesk a smutek po tom, co je nám blízké. Posiluje srdce a zrak, pomáhá při plynatosti, čistí cévy a pomáhá snižovat cholesterol, používá se při hrozícím předčasném porodu a při bolestivé menstruaci.

Morganit (růžová barva) je vzácnou odrůdou berylu a v minulosti byl používán při jasnovideckých praktikách. Je kamenem čistoty srdce a jasného vnitřního vidění. Pomocí morganitu můžeme v sobě odstraňovat hrubé návyky, bezohlednost a fanatismus. Morganit pozitivně ovlivňuje činnost plic a štítné žlázy. Jeho uklidňující vliv je účinnou prevencí před nemocemi, které mají příčinu ve stresových situacích. Posiluje ochablé svalstvo, tiší svalové bolesti, ať už jsou způsobeny úrazem či onemocněním. Zabraňuje křečím.

Znamení: váhy, býk

Menu
--