Domů Zboží Od Rohačka

Morganit náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka

Katalogové č.: 8825693
Zobrazení: 171x
Vloženo: 12.9.2017
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyrobený z korálků morganitu o průměru cca 6 mm, doplněný kuličkami křišťálo s popraskaným efektem a rondelkami z chirurgické oceli, je navlečený na pružence.

Náramek je vhodný na obvod ruky 17 cm.

Morganit je ráno, do kterého se probouzíte, morganit hraje všemi barvami úsvitu, kdy mizí noční obloha a v červáncích vstává slunce....:-)...Morganit je úžasný kámen, který musíte mít stejně jako já ....

Morganit je vzácnou odrůdou berylu a v minulosti byl používán při jasnovideckých praktikách. Je kamenem čistoty srdce a jasného vnitřního vidění. Pomocí morganitu můžeme v sobě odstraňovat hrubé návyky, bezohlednost a fanatismus. Morganit pozitivně ovlivňuje činnost plic a štítné žlázy. Jeho uklidňující vliv je účinnou prevencí před nemocemi, které mají příčinu ve stresových situacích. Posiluje ochablé svalstvo, tiší svalové bolesti, ať už jsou způsobeny úrazem či onemocněním. Zabraňuje křečím. 

Křišťál je nejúčinnější léčivý, univerzální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely. Je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci. 

Vhodné pro všechna znamení.

Menu
--