Domů Zboží Od SONYA PUESTA

Mořská hlubina s LASTUROU a ŘÍČNÍMI PERLAMI

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 13390017
Zobrazení: 109x
Vloženo: 12.6.2022
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský dlouhý náhrdelník s krásně duhově zbarvenou PERLETÍ z PERLORODKY- ÚSTŘICE,  antracitovými  ŘÍČNÍMI PERLAMI V KVALITĚ AAA s vysokým leskem, luxusním mosazným ozdobným komponentem ve tvaru ulity, s fasetovanými pecičkami z SAFÍRU ze Srí Lanky,  komponenty SWAROVSKI, kouřovým ACHÁTEM, SELENITEM, skleněnými japonskými perličkami zn MIYUKI a TOHO, ozdobným magnetickým zapínáním se zirkony. 

LASTURY- ULITY SHANGHA se používají jako hudební nástroje, ale i jako nádoby na vodu se šafránem. Jako jeden z osmi šťastných symbolů představuje dharmu, která se šíři do všech směrů jako zvuk, který vydává. Některé texty uvádí, že troubením na ulitu se ohlašuje Buddhovo probuzení, osvícení. Pokud se lastura použije jako trubka, vyčistí prostor zvukem „OM“.

Buddhovo učení se má šířit světem jako zvuk lastury. Dále představuje zmnožení pozitivních činů. Umožňuje zaslechnou samou podstatu slov, tímto způsobem je teprve možné přijmout poučení povolaného Mistra. Říká se, že všechny zvuky, kolik jich jen je, ale které neodpovídají Buddhovu učení, působí vedle zvuku lastury matně. 

V předbuddhistickém období byla lastura používána jako symbol ženy a ženství.

Délka náhrdelníku jedné strany od zapínání po spodní části PERLETI je 55 centimetrů,  rozměr PERLETI  66 x 50 milimetrů,  délka závěsu je 114milimetrů. 

Šperky pro Vás tvořím v ateliéru s láskou a vášní, podle vlastní fantazie.

Veškeré komponenty jsou z pravých, přírodních, minerálních korálků. 

KAŽDÝ ŠPERK JE POUZE JEDEN ORIGINÁL. 

Ve VARIANTÁCH SI MŮŽETE OBJEDNAT  náušnice s s pravou ŘÍČNÍ PERLOU v nádherně lesklé antracitové barvě, v kvalitě AAA,  pozlacené stříbro za speciální cenu k nákupu.

 

Vaši objednávku připravím do dárkové krabičky a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce ihned po připsání částky na účet.

Těším se na Váš zájem o moji tvorbu. 

Menu
--