Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Mušlička hřebenatka "úplňková noc"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 2696184
Zobrazení: 36x
Vloženo: 8.5.2012
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový šperk - talisman - přívěšek ve tvaru mušličky hřebenatky.
Je živější než vypadá, pracuje stále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- regenerovat, uzdravovat a zvýšit odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Tato mušlička byla inspirována mimořádným květnovým úplňkem a oba nafocené kusy jsou prodané. Podobnou pro Vás připravím do 2 týdnů - možno koupit či rezervovat.

Jako každý orgonit, i tato mušlička je transformátorem energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná jako přívěšek, šperk, do kabelky, ke sklenici vody.. Narozdíl od volných kamenů či běžných šperků nepotřebují kameny zalité v orgonitu žádné energetické či jiné čištění nebo nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu uprostřed, kousky vločkového obsidiánu, pravé plátkové zlato 23,6 karátů, piliny mědi a mosazi, odlita byla v několika vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice.
Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a šedá/černá ručně barvená hedvábná šňůra v ceně (vzhled šňůry jako na posledních fotkách).


Balena bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.  (Dárkový organzový sáček na objednávku - pokud připíšete při objednání, zvýší cenu balného a poštovného o 20 Kč).

Rozměry:
3,7 cm x 3,4 cm x 0,8 cm
Energetický dosah: cca 3 m

Vločkový obsidián černý - kámen čistoty a rovnováhy.  Pomáhá zbavit se chybných vzorců myšlení, přináší vnitřní klid a soustředění. Klidnější a mírnější v účinku varianta černého obsidiánu, hlavní tímto kamenem podporované kvality jsou: tolerance, podpora, odpuštění, důstojnost, dbaní o sebe, vitalita, vytrvalost.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.


Součást nové kolekce "Egypt" inspirované pouští, plážemi, delfíny a korálovými útesy jižního Rudého moře.

Formička vznikla odlitím ze skutečné mušličky. Hřebenatka je tou lasturou, ze které vystupuje v mořské pěně bohyně Afrodité - ze slavného obrazu "Zrození Venuše" malíře Botticceliho..

Pokud se líbí, neváhejte. Vybírejte srdcem..stejnou už znovu jistě nevytvořím..

Tvořím také na zakázku, pracuji s více než 90 ti druhy drahých kamenů - návrh složení talismanu možno osobně zacílit - více na dotaz, termín dodání u práce na zakázku dohodou, aktuálně do 3 týdnů.

Menu
--