Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Mystic merlinit gabro surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14579894
Zobrazení: 14x
Vloženo: 16.3.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přírodní mystic merlinit (pestré gabro), kvalitní surovina velkých rozměrů. Barevný podklad kamene je černý, součástí kamene je také bohatý podíl dalších příměsí, které tvoří šedo-modře a šedo-fialově vybarvené skvrny. Na kameni se objevují odlesky. Kámen vhodný ke krystalo-terapii nebo do sbírky.

Mystic merlinit - pestré gabro - indigo gabro. Jde o horninu sopečného původu. Tento minerál je vlastně gabro, což je nejkvalitnější druh zkamenělé lávy. Mystický merlinit je pestré gabro, které v sobě obsahuje i další minerály. Také se s ním můžeme setkávat pod názvem indigo gabro. Mystic merlinit pochází z nového naleziště v Madagaskaru.

Barevný základ gabra je šedo-černý, pestré gabro má potom na sobě skvrnky dle podílu  příměsí dalších minerálů, kterých může obsahovat řadu v malém množství. Skvrny mohou být vybarvené v šedo-modrých, šedo-fialkových nebo nazelenalých tónech. Povrch původního minerálu má zrnitou strukturu.  Přestože jde o vyvřelou horninu, vyleštěná působí velmi elegantně.

Gabro je mineralogicky hlubinný magmatit, což je hornina, která vznikala v hloubce několika kilometrů pod zemí ze žhavého magmatu. Bazického magma, které svým složením připomíná čedič. Toto žhavé tekuté magma se velmi pomalým procesem po dlouhou dobu postupně ochlazovalo a vznikala tvrdá, hrubě krystalická hmota. Na zemský povrch se hornina dostala při sopečné činnosti, vulkanickém jevu způsobeném uvolněním a zvedmutím vnitřní energie planety. Tehdy magmat proniká a vystupuje na povrch země ve formě lávy. S lávovými proudy jsou na povrch země vyvrhovány i pevnější částice, ztuhlá magmata, která jsou rozmetána po dalekém okolí sopky.

Podobně jako například obsidián, má mystic merlinit v sobě mocnou sopečnou, ohnivou energii, která dokáže navodit prudké změny, ty můžeme pocítit téměř bezprostředně poté, co se otevřeme jeho energii.

O mystic merlinitu se tvrdí, že je kamenem, který má v sobě kontrasty. To naznačuje nejen jeho povrchové zbarvení, ale s mystickým gabrem se dá energeticky pracovat tak, že nám umožní být současně „tady i tam“. Nejenže s ním můžeme pracovat na spodní kořenové čakře, skrze kterou nás dobře uzemní a postaví nás nohama pevně na zem, nabízí oporu, dodá energii a stabilizuje. Můžeme s ním také úžasně zvládat témata vyšších čaker. Pracujeme-li s ním například na čakře 3.oka, můžeme se s ním poměrně snadno dostat do stavu rozšířeného vědomí, zavede nás do jiných dimenzí, otevře nás paranormálním schopnostem (jevy, které sice existují :-), ale nedají se vysvětlit racionálně). S mystic merlinitem se také dají léčit minulé životy. Pokud jsme v nich ztratili část své duše, pomáhá nám její odštěpek vrátit zpět do současné vtělené duše. Mystic merlinit nám dokáže pomoci nahlédnout a prozkoumat minulé události, abychom dospěli k pochopení této někdejší situace, která má nyní dopad na náš současný život. 

Upozornění: Nezaměňujme mystic merlinit s opálem merlinitem, jde o dva odlišné nerosty.

Rozměry: 3,8 x 2,8 x 2,5 cm, váha: 46 g.

Lokalita: Madagaskar.

Moje pozn.: B5814.

Menu
--