Domů Zboží Od LaKami

Na křídlech vážky - javorové nažky + achát

246 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od LaKami

Katalogové č.: 13825095
Zobrazení: 55x
Vloženo: 28.1.2023
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jedinečný šperk ze skutečných javorových nažek doplněný 3 korálky 4mm z achátu (hnědý achát spider).

Achát Vám dodá v životě stabilitu a uzemnění. Podporuje odvahu, vytrvalost. Napomáhá klidnému přijetí kritiky a hledání pravdy. Posiluje důvěru ve vlastní schopnosti. Podporuje kreativitu a fantazii. Dodává jistotu, sebedůvěru a zmírňuje pocit méněcennosti. Zmírňuje stres a pomáhá při nadměrné psychické zátěži.

Měď se pro své účinky užívala již od starověku. Měď působí jako prvek ochrany a očisty, posiluje soustředění, podporuje sebedůvěru, uvolňuje zablokovanou energii v těle a nastoluje klid duše. Rozvíjí lásku a sebelásku. 

Javor je andělský strom, který nás spojuje s naším duchem. Posiluje otevřenost, poctivost, hledání věčných pravd na duchovní cestě člověka. Tiší emoce a rozbouřenou mysl, zklidňuje, uvolňuje, přivádí rovnováhu a současně harmonizuje naše myšlení. Pomáhá nám získat jasnou hlavu. Jsme-li připraveni, učí nás přijímat impulsy z vyšších sfér. 

Šperk je vyroben pomocí galvanoplastiky, patinováno a lakováno.

Velikost přívěsku cca 4 x 4 cm. Zavěšeno na kůži s originálním ručně dělaným zapínáním - délka cca 50 cm + 4 cm prodlužovací řetízek. 

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru, jsou založeny na dávných mýtech a lidových tradicích, které jsou všeobecně známé a dostupné.  V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lišit od skutečnosti.

Menu
--