Domů Zboží Od EvVo

Na špici

700 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od EvVo

Katalogové č.: 12794769
Zobrazení: 186x
Vloženo: 1.10.2021
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník z jedinečného kousku labradoritu s výraznou labradorescencí (světýlka), vytvořený technikou měkkého pájení, s použitím bezolovnatého cínu s obsahem mědi. Základem je měděný drát. Ohýbáno, řezáno, pilováno, ošetřen antioxidantem.

Tento luxusní kámen, takříkajíc “hraje všemi barvami”:  obsahuje tóny zelené, modré, žluté, hnědé, záleží na úhlu pohledu.

Jednoduché provedení nechá vyniknout kráse kamene. Z jednoduchého outfitu vytvoří neopakovatelný skvost. Ke šperku patří závěs z kůže a dárková krabička.

Labradorit:  Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Zdroj informací: Nefertitis

Menu
--