Domů Zboží Od staromilka

Nádherná elastická halenka se zlatou krajkou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od staromilka

Katalogové č.: 6149258
Zobrazení: 216x
Vloženo: 18.3.2015
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Hodila by se vám jiná barva srdíčka? Pište a pokud to bude možné, ráda Vám namaluji srdíčko dle vašeho přání.

Moc pěkná příjemná sytě černá halenka zdobená béžovo-zlatou krajkou, pod prsama prostřih, v bocích pásky, které se vážou dozadu, nicméně dají se přetočit a zavázat vpředu, nebo pro ty, co nemají tento styl rády se dají ustříhnout úplně, nejsou na halence nutné, halenka je vypasovaná i bez nich, rukávky jsou zajímavě řešené, v hodní části nabrané - špatně se to popisuje, ale je to vidět na fotce, celkově halenka vypadá velice pěkně oblečená, je to taková romantika, skoro na hrad či zámek, nová majitelka bude nadšená!!!

Velikost: S/M, 36/38

Materiál: 95 % viskoza, 5 % elastan, pružný

Rozměry: hrudník 80 - 90 cm, pod prsama 80 - 90 cm, spodní okraj 105 cm, délka rukávu od výstřihu 68 cm, délka zad 69 cm

Stav: nošená, ale pěkná

Prosím všechny zákaznice a zákazníky, aby si před výběrem zboží řádně prostudovali rozměry. Číslo na cedulce je spíše orientační, hodně záleží na materiálu a střihu. Z tohoto důvodu uvádím vždy rozměry a pružnost materiálu. I rozměry nejdou změřit zcela přesně (i když se o to samozřejmě snažím), proto vycházejte ze svých vlastních zkušeností, co vaší postavě prospívá a co vám dobře sedí. Rozměry jsou měřeny tak, že pokud je materiál pružný, první rozměr je v klidu, druhý při max. natažení (neznamená to, že praskají švy). Dejte si prosím pozor na délku pružných materiálů, délka je měřena přičemž daný kus není oblečený, je třeba si uvědomit, že čím více daný kousek natáhnete do šířky, tím se délka zmenší.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1980 - 1985
Menu
--