Domů Zboží Od Irena 17

Nadýchaný krajkový šátek ze 100% Baby Alpaky

943 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 10.7.2024 00:00 z důvodu "Vážná nemoc".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 10.7.2024 00:00 z důvodu "Vážná nemoc". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - balík doporučený0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Irena 17

Katalogové č.: 12424783
Zobrazení: 173x
Vloženo: 16.4.2021
Počet srdcí: 63x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všem zákazníkům se moc omlouvám, z důvodu vážné nemoci musím svůj obchůdek uzavřít.

Ručně pletený krajkový  maxi šátek  nejdelší strana 200 cm a svislá k cípu 100 cm.Šátek je měkký, nadýchaný, lehounký,příjemný.Neměl by chybět  v žádném  šatníku ženy , jako doplněk bundy, kabátu, nebo jen přes  ramena v divadle

Doporučuji   prát v ruce   ve vlažné vodě , nepoužívat máchdla, vymačkat v ručníku

na 30 st.

ALPAKA je neobyčejně měkká a všestranně použitelná 100% vlna  získávaná z jihoamerických lam. Vlákna této vlny jsou 3x silnější a mají 7x vyšší izolační schopnosti než vlákna běžné jehněčí vlny. Úplety z ní jsou velmi jemné, teplé a příjemné na nošení, hebké a měkké na dotek. Této kvalitě odpovídá i výrazně vyšší cena, než například u nejjemnějšího merina.

Ovčí vlna je přírodní vlákno s nedostižnými vlastnostmi - tepelněizolačními, odolnosti proti vodě, odvádí vlhkost, je prodyšná, antialergická, hřeje i když je vlhká atd.

Je volně pletený ,aby byl nadýchaný

velikost  200 x  100 cm

Vlna alpaka se stala jednou z nejvybranějších a nejvíce ceněných tkanin na světě. V současné době je velmi využívána k tvorbě modelů světových módních návrhářů.
Je získávána ze srsti domestikovaných lam alpak, které se chovají v nadmořských výškách přes 4000 metrů, především v Peru.
Vlna se zpracovává ručně.
O alpace se říká, že je teplejší než vlna a měkčí než kašmír nebo mohér.
Investovat do tohoto materiálu se vyplatí s ohledem k jeho kvalitě, trvanlivosti, hřejivosti, hebkosti a lehkosti. Alpaka neplstnatí, málo se sráží a málo se mačká. Důkazem toho je stále zvětšující se zájem o alpaku opravdovými milovnicemi a znalkyněmi pletení.

Menu
--