Domů Zboží Od Exclusive Madak

Nagua ....... nefrit, měď

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Exclusive Madak

Katalogové č.: 8024107
Zobrazení: 77x
Vloženo: 25.11.2016
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vítáme jaro a rozkvétáme pomocí šperků - SLEVA některých kousků ... :-)

Minerálový přívěsek z minerálu nefrit (africký jadeit) s ozdobnou šlupnou vyrobenou časově náročnou metodou wire - wrapping z měděného drátu a měděných korálků. Zavěšeno na kůži.

- nefrit cca 4x3,5 cm

 

Nefrit nebo také zelený africký jadeit je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Nefritu bývaly připisovány léčivé účinky. Už staří Číňané si z nefritu vyráběli číše, ze kterých pili, protože věřili v jeho očistnou sílu. Oblíbené byly i nejrůznější druhy šperků a amuletů, kterým se přikládaly léčivé účinky, např. detoxikace organizmu, léčení zánětů ledvin (řec. nephritis - odtud název drahokamu) i močových cest. V duševní oblasti se věřilo, že nositel nefritu nabude duševního klidu a vyrovnanosti, získá klidný a nerušený spánek, uleví se mu od bolesti hlavy, tlumí agresivitu a pomáhá utišit žal. Je také starodávným, posvátným kamenem Dálného východu. 

Přejete si dárkově zabalit?

Menu
--