Domů Zboží Od Čaki

Náhrdelník - Čarodějka....

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
PPL86 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Čaki

Katalogové č.: 8558598
Zobrazení: 46x
Vloženo: 24.5.2017
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zasíláme pouze přes zásilkovnu,..nově nyní i přes PPL

Poslední kousek....

Originální měděný přívěšek čarodějnice ,má dlouhé vlásky, koště a vše, co má každá čarodějka....... délka 5 cm, zavěšená na kulatém koženém řemínku s měděným uzávěrem, je v ceně. Nebo patinované obruči......

V případě zájmu mi prosím napište o co máte  zájem.....

Autorský šperk - čistá měď bez použití cínu.

Léčivá síla mědi

Léčivé vlastnosti mědi jsou známé již od starověku, kdy recepty z různých léků s obsahem mědi byly v arzenálu starověkých lékařů na celém světě. Jak čas běžel, na léčebné vlastnosti mědi se zapomínalo. V současné době málokomu přijde na mysl, že přetrvávající bolesti hlavy, únava, špatná nálada, může být také způsobena nedostatkem mědi v těle.
Za starých časů se mědí léčila epilepsie, chudokrevnost, zánět mozkových blan a mnoho jiných nemocí. Měď je schopna zabíjet choroboplodné zárodky - např. dělníci z tavíren mědi nikdy neonemocněli cholerou. Kováři, kteří byli opásáni kolem těla měděným drátem, nikdy netrpěli zánětem míšního kořene (radiculitis). Za starých časů existoval originální a snadný způsob, jak zahnat horečku: mince z čisté mědi byla vhozena do nádoby s horkou vodou. Pacient z této vody užíval jednu polévkovou lžíci 3x denně. Pacientům s epilepsií byly dávány do rukou měděné mince, míčky a kroužky.
Člověk by měl mít v těle asi 100-200 miligramů mědi. Nedostatek mědi negativně ovlivňuje duševní a fyzické aktivity, dále se nedostatek projevuje anémií (chudokrevností), zpomalením duševního vývoje, zhoršením metabolismu cukrů, snížením obsahu hemoglobinu v krvi, neplodností, ischemickou chorobou srdeční, arytmií a poruchami nervového systému. Také dochází ke ztrátě pigmentu a k vypadávání vlasů, k poruše tvorby a kvality kostí a vaziva.

Čarodějka na krček............
Jedna malá čarodějka.......
Slet čarodějnic......

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

    Menu
    --