Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Lítej radš nízko, andělský štístko"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 12868103
Zobrazení: 61x
Vloženo: 26.10.2021
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Romantický cínovaný náhrdelník jehož základem je křišťál s inkluzemi - lodolit o velikosti 18 x 13 mm. Často bývá nazýván „šamanským kamenem“, protože právě tento druh křišťálu používají mnozí léčitelé.

Od běžného křišťálu se lodolit liší inkluzemi jiných minerálů, které mohou většinou zahrnovat hematit, živec, chlorid a mnoho dalších minerálních látek, jež způsobují kouzelné barevné scény uvnitř křišťálu - zelené, smetanově bílé, červené až šarlatově rudé, žluté, oranžové a jiné barvy. Chemická značka je stejná jako u křišťálu: SiO.
Kromě úžasných a univerzálních vlastností křišťálu jak na fyzické, tak i psychické rovině, má lodolit – křišťál s inkluzemi větší energii a silnější vibrace než běžný křišťál, a to díky inkluzím jiných minerálů, jejichž působení právě křišťál ještě umocňuje. Lodolit je silným ochranným a uklidňujícím kamenem. Křišťál s inkluzemi pomáhá utišit rozbouřené emoce, pomáhá zmírnit úzkostné a depresivní pocity a stavy.
Lodolit je výborným kamenem pro meditaci a chvíle, kdy potřebujeme uklidnění. Lodolit je velmi silným kamenem pro pozitivní rozvoj na všech úrovních: duše, těla a mysli.
Křišťál s inkluzemi - lodolit je nejlépe používat jako ochranný kámen proti negativním energiím a lidem v našem okolí. Lodolit v sobě nese trochu mystické energie, pomáhá proto při lucidním snění a klidném spánku. Je velmi dobrým pomocníkem pro ty, kteří trpí stresem, úzkostmi, depresivními stavy a nočními můrami, protože lodolit pomáhá uvolnit se ze sevření strachu. Nejen jeho energie, ale i pohled do hloubky tohoto kamene, výrazně uklidňuje mysl i duši.
Lodolit silně podporuje svou energií korunní čakru.

Přívěsek je zavěšen na černé kůži, délka 50 cm.

Velikost náhrdelníku: 6 cm na šířku, 6 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez očka.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.
Dodáváme v dárkovém balení.
Menu
--