Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Lizardit"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 13276138
Zobrazení: 95x
Vloženo: 9.4.2022
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Romantický cínovaný náhrdelník, jehož základem je tromlovaný lizardit o velikosti 25 x 20 x 12 mm. Lizardit je poměrně vzácný minerál pojmenovaný podle významného naleziště, poloostrova Lizard v Anglii. Má většinou světle zelenou, jablkovou matnou barvu.

Říká se mu kámen nekonečna, dokáže nás prý spojit s našimi andělskými průvodci, spojuje protikladné principy, minulost a budoucnost čímž nás zakotvuje v současnosti, tady a teď. Pomáhá v odpouštění, jak sobě tak druhým, odbourává blokády z minulosti a pomáhá projít těžkými životními situacemi. Lizardit je spojen s přírodou a odblokovává a otevírá všechny čakry. Pokud trpíme na výkyvy nálad lze ho doporučit, jelikož tuto nerovnováhu dokáže vyrovnávat. Problémy nám pomáhá řešit klidnou a přirozenou cestou. Navozuje pocity radosti a štěstí.       

Lizardit je kamenem, který je odrůdou Serpentinu a tudíž disponuje všemi jeho vlastnostmi a přidává k nim ještě některé další.

Serpentin je uzemňující kámen, který čistí naše čakry a je nám nápomocný při meditacích a duchovních prožitcích. Vyrovnává emocionální a mentální nerovnováhu a vědomě nám napomáhá zaměřit léčivou energii k existujícím problémům. Umožňuje vstup do minulosti, současnosti i budoucnosti a zároveň vše umí propojit v jeden celek. Tento kámen uzdravuje nerovnováhu vzniklou v minulých životech a dokáže nás zbavit současně citové zátěže pocházející z předešlých vztahů. Na duševní úrovni serpentin pomáhá získat klidný pocit vzrůstající kontroly nad vlastním životem.  

Přívěsek je zavěšen na řetízku gunmetal o délce 67 cm, zapínání na karabinku.Možno i na kůži.

Velikost náhrdelníku: 2,5 cm na šířku, 6,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--