Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Morgana"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 13458254
Zobrazení: 184x
Vloženo: 27.7.2022
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný náhrdelník, jehož základem je nádherné tygří oko   o velikosti 4cm x 2cm. Jedná se o odrůdu křemene, jejíž zbarvení a vlastnosti jsou ovlivněny příměsí minerálů, obsahujících oxidy a hydroxidy železa, jako je například goethit nebo limonit. Náhrdelník je oboustranný.

Tygří oko je ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.
Na rozumové úrovni vyrovnává tygří oko činnost obou mozkových hemisfér a zvyšuje jejich praktické využití. Tygří oko je mimořádně užitečný krystal při léčbě mentální nerovnováhy a poruch osobnosti. V duševním životě pomáhá řešit problémy spojené s neschopností uznat vlastní cenu, přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. Pomáhá rozeznat vlastní nadání a schopnosti. Současně ale upozorňuje na chyby, které je nutno překonat. Podporuje ty, kdo jsou příliš závislí na druhých, a pobízí je, aby se odhodlali ke změnám.     
Na citové úrovni udržuje tygří oko rovnováhu mezi energiemi jin a jang emocionálního těla, potlačuje deprese a zlepšuje náladu.     

Přívěsek je zavěšen na řetízku gunmetal o délce 60 cm, zapínání na karabinku. Možno i na kůži.

Velikost náhrdelníku: 4 cm na šířku, 7 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez očka.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--