Domů Zboží Od Miluše Škachová

Náhrdelník "Pramen"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 9492758
Zobrazení: 166x
Vloženo: 18.4.2018
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Cínovaný náhrdelník, jehož základem je křišťál duhový, Aqua Aura o velikosti 29 mm. Aqua aura křišťál je přírodní čistý křišťál, na který se nanáší zlato, čímž vzniká ocelově nebo blankytně modrý kámen s jemnými duhovými záblesky barev. Pojmenovaný je po převládající akvamarínové barvě.Náhrdelník je vytvořen tiffany metodou.

Aqua aura vás ovlivní energií ticha, jemné síly a očisty, potlačí strach a obavy a umožní začít znovu, od začátku. Ve Feng Shui představuje energii vody a sílu klidu.  Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života. Krystal je vhodný do všech prostor, které se používají pro uvolnění, relaxaci, modlitbu nebo meditaci. Energie vody je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty.

Aqua aura má zklidňující a relaxační účinek na emoce, je výborným pomocníkem pro uvolnění negativity a odstranění stresu, tiší staré rány a posiluje sebedůvěru a sebeúctu. Stimuluje a harmonizuje pátou, tj. krční čakru (Višuddha), tzn., že posiluje schopnost vyjádřit se a komunikovat. Účinek aqua aura křišťálu je spojován s konstruktivním, pozitivním způsobem vyjádření emocí, pravdomluvností a přímou řečí přímo „od srdce“. Tento druh křišťálu aktivuje duševní energii, uvolňuje vazby na minulost a vytváří prostor pro něco nového. Prohlubuje duchovní naladění svého majitele, je vhodný jako amulet proti psychickému útoku a talismanem pro meditace, kdy zesiluje pocit míru a bezpečí.

Přívěsek je zavěšen na černém koženém závěsu, délka závěsu 45 cm + prodlužovací řetízek 5 cm. Zapínání na karabinku.

Velikost náhrdelníku: 6 cm na šířku, 8 cm na výšku, měřeno v nejširších místech.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--