Domů Zboží Od Venus Art

Náhrdelník s minerály "Onyx,Křišťál,Hematit" Hamsa

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Venus Art

Katalogové č.: 6397926
Zobrazení: 18x
Vloženo: 12.6.2015
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: POZOR!! obchod dočasně na několik měsíců uzavřen z důvodu nemoci, děkuji za pochopení.

Náhrdelník pro ochranu  HAMSA - FÁTIMINA RUKA

Zhotovený z kuliček ONYX, KŘIŠŤÁL, HEMATIT /průměr 4 mm a 6 mm /dále doplněné černým rokajlem a dominantní kovový přívěsek FATIMINA RUKA  /24x35mm/.

Zapínání na karabinku /navlečeno na ocelovém lanku/.

Délka včetně uzavírání je 46 cm /v případě požadavku je možné přidat prodlužující řetízek/.

HAMSA-FATIMINA RUKA

V arabštině slovo "hamsa" označuje číslici 5. Fátimina ruka je jako amulet oblíben po celém Středním východě a v severní Africe.
Samotná funkce Fátiminy ruky jako amuletu je špíše ochranitelská. Má ochraňovat rodinný krb, nositelce přináší štěstí, spokojenost a zdraví a také chrání proti uhranutí. V některých arabských oblastech ženy věří, že jim zajistí zdravé a dobré potomky.

--------------------------------------------------------------------------------------

Křišťál - je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. 

Hematit - je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.

Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Onyx - je ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy.

---------------------------------------------------------------------------------------

!!! VYBRALI  JSTE  ŠPERKY  JAKO DÁREK ? JE MOŽNÉ DOKOUPIT  DÁRKOVOU  KRABIČKU  Z  MÉ  NABÍDKY ZDE !!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Menu
--