Domů Zboží Od Venus Art

Náhrdelník s minerály "RODOCHROZIT,OPÁL,Růženín"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Venus Art

Katalogové č.: 6181265
Zobrazení: 45x
Vloženo: 28.3.2015
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: POZOR!! obchod dočasně na několik měsíců uzavřen z důvodu nemoci, děkuji za pochopení.

Náhrdelník pro lásku, klid a energii, regeneraci, vhodný proti stresu i depresi.

Náhrdelník je zhotoven z čirého rokajlu, opracovaných kamínků: RODONIT, RODOCHROZIT, Růžový Opál,  Růženín, Křišťál.

/na krku působí jemněji, bílý "krk" je v poměru k lidskému mnohem menší/

RODONIT-přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, uzemňuje energii, odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět.

RODOCHROZIT - propůjčuje mimořádnou energii při zvýšené fyzické aktivitě, uklidňuje tělo a emoce, zbavuje stresu, má dynamické a pozitivní sklony. Přináší lásku a soucit, léčí následky sexuálního zneužití, pomáhá srdci smířit se s odmítáním a bolestí. Čistí základní čakru a solar plexus. Vytahuje na povrch pravdu a učí, jak jí porozumět. Zahání depresi, zlepšuje duševní i rozumové schopnosti, učí uvědomění si vlastní ceny a vnáší světlo do našeho života. Pomáhá při migrénách.

Růžový opál je kamenem srdečnosti a přívětivosti. Rozpouští zábrany, stud a ostýchavost. Podporuje náklonnost, velkorysost a vcítění se do druhých. Činní svého majitele přívětivějším a otevřeným v myšlení i jednání. Učí nesobeckému jednání, lásce a nenásilí.  Vnáší do našeho života pocit lehkosti. Pomáhá zapomenout na naše starosti a vyjádřit sami sebe více otevřeně. Uzdravuje přílišné emoce. Rozpouští staré, již překonané vzorce chování a pomáhá nám vyvářet nové myšlenky a koncepty. Je kamenem naděje, velkého úspěchu a pro věrné milence též kamenem lásky.

Růženín-je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí  nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Odbourává strach.

Křišťál - je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. 

Zavírání na karabinku.

Délka náhrdelníku včetně uzavírání je 45 cm./na vyžádání je možné přidat prodlužující řetízek/

Je možné zkombinovat s náušnicemi ZDE.

----------------------------------------------------------------------------------

POKUD MÁTE ŠPERK JAKO DÁREK, JE MOŽNÉ DOKOUPIT DÁRKOVOU KRABIČKU Z MÉ NABÍDKY ZDE  !!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Každá se chceme odlišovat od druhých a proto co kousek, to originál:-)

Menu
--