Domů Zboží Od Veronika Indy

Náhrdelník s obsidiánem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce70 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Veronika Indy

Katalogové č.: 11018575
Zobrazení: 172x
Vloženo: 7.11.2019
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

duhový obsidián   4 x 2,5  cm

pendant 7 x 6 cm

bronzové komponenty, skleněné korálky

kolem krku zapínání nastavitelné 32 až 80 cm

technika makrame - drhání, bez lepidel

Obsidián/Obsidian

Apačská slza a sněhová vločka

Barva: Hnědý, černý,modrý, zelený, duhový, červenočerný, stříbrný,leskle zlatý

Vzhled: Lesklý, matný, skelný, všechny velikosti

Vlastnosti: Obsidián vznikl z roztavené lávy, která ztuhla tak rychle, že neměla čas zkrystalizovat. Jedná se o kámen bez hranic a bez omezení. Díky tomu účinkuje mimořádně rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Před obsidiánem nelze nic zatajit Tím, že umí nabídnout způsob, jak se zbavit všech destruktivních a oslabujících vlastností, nás obsidián podněcuje k dalšímu růstu a během celého procesu nám poskytuje stabilní podporu. Je s ním však třeba zacházet s velikou opatrností.

Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze základní čakry až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přináší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy.

Velký kus obsidiánu může být vysoce účinný při blokování geopatogenních zón a neutralizaci znečištění životního prostředí. Vždy je však nutno počítat se sklonem obsidiánu odkrývat pravdu. Pro mnoho lidí může být příliš velká síla obsidiánu nezvládnutelná a raději by dali přednost jemněji působícím kamenům. Mimořádně účinným pomocníkem je obsidián nicméně pro terapeuty a poradce, neboť není pouze nástrojem umožňujícím proniknout k jádru problémů, ale rovněž kamenem schopným odebírat energie, které v důsledku těchto problémů vznikají. K takovému účelu se nejlépe hodí černý nebo mahagonový obsidián. Mahagonový působí o něco jemněji.

Uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. S těmi je pak nutno se vypořádat, aby mohlo dojít k obnovení klidu a rovnováhy. Samotný obsidián tak spíš odhaluje problémy a jejich příčiny, než aby je přímo odstraňoval a tišil. K takovému účelu se nejlépe hodí jiné, jemněji působící druhy obsidiánu (jako jsou například apačské slzy nebo sněhové vločky). Vzhledem k vysoké schopnosti obsidiánu odsávat negativní energie je nezbytné kámen umýt pod tekoucí vodou, kdykoli jej použijete ke zmíněnému účelu.

V duchovní rovině dodává obsidián duši nové životní síly. Eliminuje zablokování energie, ulevuje od napětí, začleňuje do osobnosti její psychologický ,,stín" a přispívá tak k dosažení duchovní integrity. Ukotvuje ducha ve hmotném těle a podněcuje růst na všech úrovních.

Umístění: Podle potřeby. Lze použít jako kouli nebo zrcadlo při věštění.

 zdroj: Na křídlech andělů

Menu
--