Domů Zboží Od 4Lili

Náhrdelník - Zlato za soumraku

344 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od 4Lili

Katalogové č.: 7495686
Zobrazení: 511x
Vloženo: 6.6.2016
Počet srdcí: 441x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Příběh nárhdelníku.

Na jaře se mi vdávala dcera. "Mami musíš mít na sobě něco, co má šmrnc, žádná komerční tuctovka." A tak začalo moje lítání a zkoušení. Nakonec tu byly šaty i kabátek. Jen ten dekolt vypadal tak opuštěně. Dala jsem první okružní cestu po všech bižutériích, pak brouzdačku flérem a nakonec jsem si v tom předsvatebním shonu vyrobila neobvyklý masivní náhrdelník. Všichni ho obdivovali ale hlavně jsem splnila přání své holčičce. Žádná komerční tuctovka.

Tento náhrdelník je vyroben ve stejném stylu, ve stejných barvách. Jistě chápete, že ten můj je památeční, nemohla bych jej prodat. :-)

Výrazný  masivní náhrdelník městského stylu, který je vytvořen z modrých skleněných a perlových korálků různých velikostí, které jsou zkombinovány se zlatými a měděnými korálky. Kompozici dotváří průsvitné skleněné korálky různých velikostí. 

Korálky jsou originálním způsobem upevněny na výrazné lesklé plastové šňůře v barvě růžového zlata, která je cca 51 cm dlouhá. Je opatřená zlatavými koncovkami a zapínáním na karabinku s prodlužovacím řetízkem.

Každý náhrdelník je jedinečný volbou a uspořádáním svých komponentů. Vypadá překrásně k pouzdrovým šatům nebo jednoduchému topu, kde zvýrazní krásu vašeho výstřihu. 

Obvod náhrdelníku lze zvětšit na obvod 55,5 cm.

K náhrdelníku mohu po dohodě vytvořit ketlovaný náramek nebo náušnice.

Náhrdelník dodávám v průsvitném sáčku s mašličkou, který balím do bublinkové obálky.  Využívám služeb České pošty. 

Menu
--