Domů Zboží Od Limi

Nahřívací polštář/had - lístkový pohankové slupky

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
pohankové slupky
280 Kč za 1 ks
vyprodané
Aromatický, nahřívací polštář
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce105 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 13259221
Zobrazení: 63x
Vloženo: 2.4.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíkovna na adresu (v dubnu optimální doprava dle prodejce - tedy mě) - za 35,- Také je tu možnost vyzvednout zboží na trzích - 20.4. v Uherském Hradišti a 4.5. v Táboře :-)

Delší polštářek vhodný svými rozměry hlavně na přiložení za krk  - je ušitý ze 100% bavln, s praktickým zakládáním - povlak lze tak snadno svléci a dát do pračky. Uvnitř je polštářek s náplní - uprostřed sešitý, aby vznikli dva hadi a náplň se tak nesesypávala.

JINÉ ROZMĚRY NA PŘÁNÍ.

Náplň vnitřního polštáře nabízím dvojí - pohankové slupky nebo třešňové pecky. Oboje se dá nahřívat, oboje slouží i jako mikromasáž. 

K pohankové náplni - základem jsou samozřejmě pohankové slupky a asi 1/5 může (a nemusí) tvořit rýže s pár kapkami esenciálních olejů. Svoji funkci budou slupky plnit i samostatně (ať již nahřáté či vychlazené, viz níže), ale zjistila jsem, že je mnohem příjemnější, když polštářek navíc krásně voní - obzvlášť když se dává třeba jako dárek. Aktuální nabídku olejů si u mě můžete vždy ověřit mailem, ale vždy bude v nabídce máta kadeřavá, levandule, červený pomeranč a šanta kočičí.

!!! Do poznámky k objednávce mi tedy připište, jakou vůni chcete, nebo jestli úplně bez vůně, cena je stejná!!! Za vůni si neúčtuji nic navíc, protože polštářek vydrží vonět maximálně měsíc. Není to tím, že bych dávala málo oleje, vyzkoušela jsem i více a vůně stejně vyčichla. Takže s tím prosím počítejte. Není to důvod k vrácení zboží. Polštářek samozřejmě bude k užitku i dál, jenom již nebude vonět po tom oleji.

Rozměry - 65x12cm - je možné na přání ušít s knoflíčkem a poutkem, aby se dalo zapnout. 

Vnitřní polštářek s náplní budu šít a plnit vždy až po objednávce, takže dostanete polštářek krásně čerstvý a voňavý.

Nahřívat můžete vnitřní polštář samostatně nebo dát do mikrovlnky jako celek (nahřívat max 1minutu). Také se dá položit na topení, nebo nahřívatna sluníčku. Prát je možné pouze povlak. Nahřáté poslouží při bolesti krku, zad, menstruačních bolestech, pro děti při bolestech bříška (pro ty budu mít zvlášť zvířátka) a na mnoho dalších neduhů - zvlášť při použití správných esenciálních olejů.

Lze použít také jako studený obklad - vnitřní polštářek dáme do sáčku, uzavřeme a dáme na pár hodin do mrazáku (či přes noc do ledničky) Pak lze přikládat třeba na modřiny, spáleníny nebo při bolesti zubů či hlavy.

Menu
--