Domů Zboží Od MIN-KYX

NÁKRČNÍ-KYX brown/pink cupcakes

399 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MIN-KYX

Katalogové č.: 2187096
Zobrazení: 7x
Vloženo: 18.11.2011
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S našimi nákrčníky vám sychravo, zima, studený vítr, ani vstávání za tmy náladu nezkazí. Vždy se budete těšit na ten okamžik, kdy si svůj nákrčník promnete v rukách a poté dopřejete hebkost Minky i svému krčku.

NÁKRČNÍ-KYX brown/pink cupcakes je vyhotoven z čokoládového Minky s čuflíky a designové zahraniční bavlněné látky s potiskem muffinků na růžovém podkladu. Hnědou stranu zdobí aplikace jednotlivých muffinů.

Jistě uvítáte variabilitu nákrčníku, která se vždy přesně přizpůsobí vaší náladě. Nosit se dá volně, nahumcaný, čokoládový nebo muffinový,  s přehnutým okrajem - možností je nepřeberně... vymyslete si tu svoji. :)

Buďte v zimě MIN-KYX!

Díky bavlněné látce není nákrčník pružný, ale je dostatečně široký, aby se pohodlně převlékal přes hlavu. Švy jsou začištěny profesionální obnitkou.

Obvod: 63 cm
Výška: 28 cm

 

Údržba:
Při běžném nošení se každý nákrčník ušmudlá, ale nemusíte mít strach, že po vyprání vám ožmolkovatí a ztratí na kráse. Buďte k němu však jemní jako on k vám. Pračkou či sušičkou ho klidně prožeňte, avšak na nízký stupeň - žádné drastické teploty na něj nezkoušejte. Doporučujeme však nejlépe ruční praní. Aviváže není potřeba, ba naopak, slepila by vám chloupky. A pozor, žehlička nákrčníku také nesvědčí.

 

Naše výrobky vyrábíme zásadně z originál Minky.

 

 

Foto: Nyuhi a MIN-KYX

    Menu
    --